Brøndby - FC Basel

8 grunde til at dette KAN blive den største Brøndby-fejring i historien

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Det KAN være noget af en fest, vi står foran. Det er der flere gode grunde til. 16 års mesterskabstørke i Brøndby IF er kun en del af fortællingen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

1) Der kan sættes punktum efter 16 år uden mesterskab

Der er langt fra 2005 til 2021. Rigtig mange fans har aldrig oplevet et mesterskab. Rigtig mange fans har ventet alt for længe. Det må der meget gerne sættes en stopper for i dag.

2) Et grimt minde fra Horsens kan festes væk

Dem, der oplevede, hvordan guldet glippede i 2018, har brug for at vaske en grim plet væk. Der skal eufori til. På den måde bliver Horsens-arret meget nemmere at leve med.

3) Brøndby kan komme tilbage på sporet økonomisk

Brøndby IF er lysår efter FCM og FCK, hvis man ser på den økonomiske side af sagen. Det er MANGE penge, der spilles om i dag. Hvis man så kan slå sig igennem til Champions League, er der kun endnu flere dejlige af slagsen.

Men nu handler det først og fremmest om at besejre FC Nordsjælland.

4) Selvforståelsen som storklub i Danmark kan vende tilbage

Der er mange fans af Brøndby IF, som på ingen måde tør tro på et mesterskab til Vestegnen. 16 års guldtørke har gjort noget ved selvforståelsen. Det er der sådan set ikke så meget at sige til.

Mindreværdet og pessimismen bliver forhåbentlig vasket væk. Startende i dag.

5) Ungdommen har i den grad bidraget til den flotte sæson

Unge spillere har altid været en del af fortællingen om Brøndby IF. Zorniger brugte dem ikke. Det er der blevet rettet op på nu.

Lindstrøm, Frendrup, Bruus, Slimane og Bjur har alle spillet en væsentlig rolle i sæson 20/21.

6) Der er brug for fest efter lang tid med corona

Coronapendemien har holdt folk spærret inden og væk fra festligheder alt for længe. Fans af Brøndby IF kan for alvor sætte et tidligt punktum for denne triste tid.

7) Brøndby kan hale ind på konkurrenterne

FCM og FCK er et stykke foran Brøndby IF på mange fronter. Et længe ventet blå/gult mesterskab kan sætte Vestegnen i gear igen – fuld fart frem.

8) Man kan køre en strategi helt over målstregen

Der er blevet gjort meget grin med de mange skiftende strategier i Brøndby IF. Med ansættelsen af Niels Frederiksen og særligt CV sadlede man endnu engang om. Dyre udenlandsprofiler blev skiftet ud med unge spillere af mestendels egen avl.

Guldet vil pynte gevaldigt på alle mulige måder.

KOM SÅ DE GULE OG BLÅ!