AGF - Brøndby

AGF 3-1 Brøndby: En helt igennem dum mandag aften i Aarhus

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

AGF tog imod Brøndby på en mandag aften, hvor tingene aldrig kom til at fungere for gæsterne. Dommeren gjorde bestemt heller ikke tingene nemmere ved at vise Morten Frendrup ud efter en stærkt tvivlsom dom.

Brøndby har nu mødt alle andre 11 hold i sæsonens Superliga. Facit blev: Syv sejre og fire nederlag. Man gider tilsyneladende ikke den lunkne mellemløsning med at spille uafgjort i 20/21.

Det giver revancher til gode mod AaB (igen-igen), FC Midtjylland, AGF – og SønderjyskE, som kigger forbi Brøndby Stadion på søndag kl. 18.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

⚽ Kampfakta

AGF 3-1 (1-1) Brøndby IF

37′ 1-0 Gift Links
45′ 1-1 Simon Hedlund
78′ 2-1 Patrick Mortensen
80′ 3-1 Albert Grønbæk Erlykke

Udvisning: Morten Frendrup (’50)

Superligaen, runde 11

Træerne voksede ikke ind i himlen

Brøndby kunne have taget førstepladsen tilbage med en sejr over AGF – men det var man retteligt aldrig i nærheden af. Da Morten Frendrup blev vist ud allerede efter 50 minutters spil, så tingene mere end sorte ud.

AGF var det bedste hold på dagen – også da det var 11 mod 11. Hjemmeholdet kom i det forventede høje pres, som voldte Brøndby store problemer. Særligt Sigurd Rosted var rystende usikker og kunne have kostet mål ved mere end én lejlighed.

Der var god plads til Brøndbys frygtede omstillinger, men man fik aldrig udnyttet de ellers lovende muligheder. Simon Hedlund svigtede, da det ellers kunne være blevet farligt – men dukkede så også op kort før pausen og gjorde det til 1-1.

Jeg synes egentlig, at vi spiller fint efter kortet, for de tør ikke rigtig gå frem, og de bliver meget passive

Andreas MAxsø til Brondby.com

Den dyre venstre wingback

Og så fortsætter uheldene med at regne ned over spilleren, der placeres som venstre wingback i Brøndbys 3-5-2-formation. Første blev Peter Bjur skadet og måtte skiftes ud. Så glemte Morten Frendrup at orientere sig ved AGF’s første mål.

Siden blev samme Frendrup så – uretfærdigt – vist ud efter to gule kort. Tidligere er Blas Riveros som bekendt kommet rigtig galt afsted efter blot to kampe på pladsen. Kevin Mensah synes også langt borte fra Brøndbys hold med vedvarende skadesproblemer.

Hvem skal man snart sætte ud på den position? Er det nu Anthony Jungs tur mod SønderjyskE? Man kan kun frygte for følgerne.

Det korte af det lange: Der manglede bare kvalitet i Brøndbys spil både tilbage, på midten og fremme på banen – og så er den ikke længere.

AGF fik desværre snor i Brøndby igen. Men sæsonen er lang og alt det der. Slaget blev tabt – men det er krigen ikke.

Spillet blev ikke som sådan dårligere, efter Frendrup blev vist ud efter pausen, for der fortsatte vi egentlig med at spille

Niels Frederiksen til Brondby.com

Startopstillingen

FOTO: Brøndbys Instagram

Indskiftet: Vigen (’39), Hermannsson (’46), Slimane (’78)

AGF overmatchede Brøndby med god fight i store perioder af kampen. Opspillet blev stresset, og man så kun Jesper Lindstrøms kvaliteter i glimt. Alligevel kom det tæt på med endnu et fornemt skud fra distancen.

Sigurd Rosted synes nede i et formdyk og blev da også taget ud allerede i pausen. Det ligner en startplads til Hermannsson mod SønderjyskE, hvis da ikke Anthony Jung nødtvunget må sendes ud på venstre wingback.

Midtbanen sled og slæbte for det – men det meste løb ud i sandet. Efter udvisningen gik der egentlig lang tid, før AGF for alvor fik udnyttet overtaget. Ros for det.

Alt i alt en trist aften i Aarhus. Med to kampe i Superligaen tilbage + en pokalkamp mod Fremad Amager er der dog stadig muligheder for at gå på juleferie med en rigtig god smag i munden.

For mig var der ingen tvivl i momentet om, at der ikke skulle være gult kort

CV til Brondby.com