Brøndby - AaB

BIF 1-1 AaB – Plan B kom i aktion. Måske for sent?

Brøndby spillede en forfærdelig 1. halvleg – men var alligevel millimeter fra at tage sejren til allersidst. Plan B kom i aktion mod slutningen af kampen, og det var slet ikke dumt set.

Brøndby IF 1-1 (0-0) AaB

51′ 0-1 Marcus Hannesbo
72′ 1-1 Mikael Uhre (Straffe)

AaB viste sig igen som en besværlig modstander for Brøndby på en iskold søndag aften. Det blev ikke til det femte indbyrdes nederlag på stribe, hvilket ellers længe så ud til at skulle blive facit.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

Startopstillingen

Indskiftet: Radosevic, Hermannsson, Pavlovic & Vigen.

Man har sine yndlingsmodstandere (FC Nordsjælland) – og så har man sine skrækmodstandere (AaB).

Aalborgs drenge var igen sat godt op til at stække Brøndby rent taktisk fra start af opgøret. Sigurd Rosted var vel den Brøndby-spiller med mest boldbesiddelse, og det var helt efter AaB’s plan.

Det var fejl på fejl i en grim og rodet 1. halvleg. Dog stadig 0-0 på måltavlen, da holdene gik ind for at varme sig ved pausetid. Der skulle så ikke mange spilminutter af 2- halvleg til, før unge Hannesbo bragte AaB foran.

Et VAR-straffe skaffede Brøndby tilbage i opgøret. Kampen ændrede totalt karakter. Nu var det AaB, der var på hælene.

Plan B: 4-3-3 førte til et massivt tryk mod slutningen

Brøndby kæmpede forgæves videre, indtil trænerteamet greb ned i værktøjskassen og fandt den gamle 4-3-3-formation frem. Pavlovic blev smidt på toppen som opspilsstation – pludselig kom der liv i hjemmeholdet.

Lindstrøm fandt igen skarpheden frem, hvilket førte flere gode chancer med sig. Pavlovic skød forbi fra kort afstand – Uhre skød over på en næsten-friløber.

Til allersidst manglede der så kun en enkelt skostørrelse fra både Pavlovic og Uhre fra at afgøre kampen på Lindstrøms indlæg.

Måske kom skiftet til 4-3-3 for sent?

Det var ihvertfald påfaldende, hvor mange chancer man skabte til sidst i kampen sammenlignet med de første rædselsfulde 70 minutter.

Next up: Lyngby ude og et klart krav om 3 point på kontoen.

Den samlede præstation

⚽⚽❌❌❌❌