Brøndby - Randers

Brøndby 0-0 Randers – En spildt chance for at generobre førstepladsen

Der var mulighed for at spille sig op på Superligaens førsteplads, fordi FCM snublede mod Lyngby. Præstationen mod taktisk velforberedte Randers FC lod dog meget tilbage at ønske.

Brøndby IF 0-0 Randers FC

Før pausen var Randers klart bedst. Brøndby løb gang på gang panden mod en defensiv mur og kunne takke bl.a. målmand Schwäbe for, at det stadig stod 0-0.

Efter pausen skiftede man formation til 4-3-3 og satte tre nye mand på banen. Det ændrede kampens forløb en del. Særligt Slimane og Lindstrøm fandt ind i et godt samarbejde, der sagtens kunne have kastet en kasse af sig.

I den anden ende af banen lurede Randers hele tiden på den omstilling, der kunne afgøre kampen. Chancen opstod aldrig for alvor.

Uafgjort var vel samlet set et fair udkom, selvom det var bittert, at Brøndby ikke fik sat trumf på, nu hvor Lyngby overraskende besejrede famlende FCM.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Startopstillingen – Plan A med 4 ændringer

Kampene ligger tæt, og det samme gør visse spillere i truppen. Niels Frederiksen havde derfor valgt at ændre på hele 4 pladser i startopstillingen i forhold til forrige kamp.

Michael Lumb fik debut men fandt desværre aldrig ind i en god rytme på et hold, der haltede gevaldigt efter før pausen. Derfor var det heller ikke så overraskende, at det kun blev til 45 minutter i denne omgang.

Lasse Vigen var udset til at styre slagets gang på midtbanen men skuffede også stort. Om det var Vigens sidste startplads for Brøndby IF er nok at strække den for langt, selvom det ser ud til, at tiden i gult og blåt lakker mod enden.

Bruus og Rosted var de to andre, der fik mulighed for at overbevise trænertemaet om genvalg. Missionen lykkedes ikke rigtigt. Det bliver ikke denne samme opstilling mod FCK på søndag.

Plan B: 4-3-3 i anden halvleg

Brøndby har en plan B, når det ikke rigtigt kører, og noget må forandres. Den går på et formationsskifte til 4-3-3 og dermed kraftig rysten af posen med spillebrikkerne.

Radosevic, Slimane og Fallenius erstattede Vigen, Lumb og Hedlund. Det satte anderledes gang i tingene – Brøndby skabte nu chancer, der på en bedre dag havde betydet 3 point.

Debutant Fallenius viste spændende takter og kunne med lidt mere held i sprøjten have fået en drømmedebut efter en god afslutning. Anis Slimane skal have ros for at sætte sin gode ven og kollega Jobbe op ved flere lejligheder.

Stolpeskuddet fra Brøndbys nr. 18 havde fortjent en bedre skæbne. Men sådan skulle det ikke være på en aften, hvor man – trods alt – halede et enkelt point ind på FC Midtjylland.

FCK kom på den anden side 2 point tættere på Brøndby, der lægger græs til derby søndag kl. 14 foran gabende tomme tribuner i et fortsat meget nedlukket corona-samfund.

Topstillingen i Superligaen efter runde 19:

  1. FCM: 39 point
  2. BIF: 38 point
  3. FCK: 34 point
  4. AGF: 33 point

Den samlede præstation mod Randers FC

⚽⚽❌❌❌❌