Brøndby - AGF

Brøndby 1-1 AGF: En hård nød, der ikke blev knækket

Det drejede sig mest om fight og ikke så meget om poleret fodboldspil. Hverken Brøndby eller AGF ønskede at forære noget som helst væk til en konkurrent i toppen. Derfor endte det meget passende med en pointdeling.

Brøndby IF 1-1 (1-1) AGF

35′ 0-1 Patrick Mortensen (Straffe)
36′ 1-1 Mikael Uhre

AGF kom ud med al den energi, der var forventet. Det voldte Brøndby problemer i store dele af kampen. Man kom for langt tilbage at stå på banen, og det førte til et straffespark dømt imod Kevin Mensah.

Heldigvis lynede Brøndbys omstillingsmaskine umiddelbart efter AGF’s føringsmål. Indskiftede Bruus afleverede flot i dybden til Hedlund, der fandt altid tilstedeværende Uhre på midten. Så var det 1-1, og den stilling holdt kampen ud.

Man kunne ikke rigtigt klage over det endelige resultat til sidst. AGF spillede igen kampbilledet væk fra Brøndbys styrker. David Nielsen satsede på lange bolde ned bag Brøndbys defensiv og god tid til dødbolde. Det blev en taktisk affære mest af alt og ingen stor fodboldoplevelse.

Det var dog AGF, der skulle hente ind på Brøndby og ikke omvendt. Desværre fik FCM så gang i maskineriet i Herning, hvor Vejle BK blev pulveriseret med 5-0.

Titelkonkurrenterne fra FCM halede således 2 point ind på Brøndby og fik også – næsten – neutraliseret målscoren. Det bliver tæt til det sidste, må man formode.

FCK fortsatte den nedadgående formkurve med et nederlag i Randers. Man skal derfor være mere end almindeligt stor optimist på københavnernes vegne for at regne dem med i kampen om mesterskabet 20/21.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Derfor fik Brøndby ikke 3 point mod AGF

Kampen blev en dyst på fight og ikke en åben affære, hvor Brøndby har de bedste kort på hånden. AGF fortsatte desværre tendensen med at tage point fra Brøndby i de fleste indbyrdes kampe.

Brøndby forsøgte sig ellers med sine lynhurtige omstillinger, når bolden blev erobret – men den afgørende skarphed manglede på dagen. Omvendt stod defensiven godt og gav ikke mange chancer væk.

Til sidst var det tydeligt, at begge hold kunne leve med et enkelt point.

Nu venter 10 kampe mod ligaens bedste mandskaber. FCM, AGF, FCK, Randers og FCN står for tur ude og hjemme. Med to ugers landskampspause bliver der tilmed tid til at få en aftale om tilskuere på stadions på plads.

Man har da lov at håbe.

Startopstillingen

Indskiftet: Bruus, Vigen & Slimane

The Usual Suspects. Trænerteamet ændrede ikke på forårets foretrukne 11 startere. Man blev dog nødt til at ændre tidligt i kampen, da Peter Bjur modtog en hårdhændet behandling og måtte udgå.

Lasse Vigen kom senere ind fra starten af 2. halvleg – uden at kunne ændre på det lettere låste kampbillede. Der skal findes andre redskaber frem fra taktikkassen, hvis AGF skal knækkes i de kommende to indbyrdes opgør.

Noget må gøres!

Den samlede præstation

⚽⚽⚽❌❌❌