Brøndby IF - SønderjyskE

Brøndby 2-1 SønderjyskE: Fuldt fortjent sejr til allersidst og tilbage som nr. 1

Endnu en sen sejr til Brøndby i sæson 20/21. Der var chancer til flere mål, og SønderjyskE blev stort set holdt fra fadet. Virkelig god præstation, matchvindermål af Slimane og tilbage på Superligaens førsteplads.

Brøndby spillede en strålende kamp imod et andet af Superligaens tophold. Havde det ikke været for den manglende effektivitet, var kampen blevet afgjort langt tidligere.

Lidt spænding har dog aldrig været at gå af vejen for – når det altså ender godt til sidst. Anis Ben Slimane kom ind og rullede bolden under fodsålen som det passede ham. Pludselige lå bolden perfekt til et skud på mål, og så var forløsningen total.

Man manglede bare fyldte tribuner til at fuldende euforien. Men det må vi have til gode.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

⚽ Kampfakta

Brøndby IF 2-1 (1-1) SønderjyskE

32′ 1-0 Mikael Uhre
42′ 1-1 Anders K. Jacobsen (Straffe)
82′ 2-1 Anis Ben Slimane

Superligaen, runde 12

SønderjyskE blev sat på plads

Når man har mødt alle hold én gang i ligaen, vil der som regel være revancher til gode – hvis man da ikke har gjort rent bord. Det har Brøndby som bekendt ikke. Første ud af fire mulige revancher blev en realitet søndag aften.

AGF, FCM og AaB kan bare vente sig.

Presspillet fungerede som i de gode tider under Alexander Zorninger, og så er der altså ikke nogen modstandere i Danmark, der kan stille meget op på Brøndby Stadion.

SønderjyskE havde da sine muligheder – men det meste foregik på Brøndbys præmisser. Tabte man bolden satte man en hidsig boldjagt i gang, så man kunne begynde forfra.

Det var en kamp, der var mere eller mindre ensrettet

Marvin Schwäbe til Brondby.com

Vigen og Slimane i rampelyset

Niels Frederiksen fik lidt at tænke over, da det blev Lasse Vigen og Anis Slimane, der løb med de fleste overskrifter søndag aften. Ikke to spillere, som har fået mange spilleminutter på det seneste.

Det er altid rart, når truppen viser sin bredde på bedst tænkelige vis.

Lasse Vigen smed om sig med den ene visionære aflevering efter den anden og kunne have sat prikken over i’et, hvis ikke han på det skammeligste havde misbrugt en kæmpechance.

Hverken Radosevic, Lindstrøm eller for den sags skyld Frendrup leverede svage præstationer. Der er godt nok kamp om pladserne på den midtbane.

Uhre scorede og lavede 10 minutter senere straffespark. Da det hele stod en smule stille mod slutningen kom Slimane så ind og fik sat fut i løjerne igen. I det hele taget en stærk holdpræstation, der gør at man ligger nummer 1 igen.

Ihvertfald lige indtil mandag aften kl. 21.

Der er masser af hjerte, intensitet og kvalitet

Glen Riddersholm til 3point.dk

Startopstillingen

FOTO: Brøndbys Instagram

Indskiftet: Slimane (’77), Børkeeiet (’86), Kvistgaarden (’90+2)

Niels Frederiksen viste tillid til Sigurd Rosted, som kvitterede med en fin præstation og ikke flere af de koks, som man har set lidt for meget af på det seneste.

Vigen strålede som nævnt. Lad ham nu få en lang perioder uden skader, så vi får det fulde potentiale. Absolut en af Superligaens bedste midtbanespillere, når de alt for hyppige skadesproblemer ikke står i vejen.

I det hele taget rigtig meget positivt at fremhæve.

Mere kynisme foran kassen savnes dog. Men vi gemmer gerne et par mål til kunstgræsset på Amager i pokalen torsdag aften – og ikke mindst til en rædselsbane i Horsens, når Superligaen lukker ned for 2020 fjerde søndag i advent.

Jeg har gået og drømt om den her dag længe, så det var helt vildt fantastisk at få tre point og få lov til at blive matchvinder

Anis Slimane til Brondby.com