Brøndby - Vejle

Brøndby 2-1 Vejle – Det holdt hårdt, men det holdt

Brøndby startede ud som lyn og torden. Der blev lagt pres på Vejles bagerste kæde, hvilket kastede gode chancer af sig. Til sidst i kampen blev det dog et spørgsmål om bare at hive sejren i land.

Brøndby IF 2-1 (1-0) Vejle BK

15′ 1-0 Mikael Uhre
47′ 2-0 Pierre Bengtsson (Selvmål)
56′ 2-1 Wahid Faghir

Anthony Jung bragte Vejle tilbage i opgøret med sin katastrofale tværbold, som blev skarpt udnyttet. Måske var #foreverjung-kampagnen steget tyskeren en smule til hovedet. Opspillet bagfra var ihvertfald lige lovlig hasarderet ved flere lejligheder.

Mikael Uhre lagde endnu en scoring til sin total og fik presset en udlejet FCK’er til at lave selvmål. Absolut positive takter imellem på en aften, hvor det rodede spil ellers fyldte alt for meget.

Rigtige tophold får som bekendt 3 point på kontoen – også selvom spillet lader en del tilbage at ønske.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Det var godt

Brøndby omstillingsmaskine lynede endnu en gang ved 1-0-målet. Herudover kunne Jesper Lindstrøm på en bedre dag have scoret som minimum en enkelt kasse.

Fejlafleveringer på stribe førte til boldtab, som så førte til genpres, der førte til farlige situationer foran Vejles mål. Der er som bekendt ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Zorniger ville have været stolt.

Maxsø var kongen af luftrummet, da det brændte på mod slutningen. Man noterede sig også en alt eller intet-tackling i feltet. Anføreren vokser sig stadig større og større med opadgående formkurve.

Man kan ikke tage fra Niels Frederiksen, at han med få midler har fået skabt et hold af vindere, som bare hiver sejre på stribe i land.

Det var skidt

Alt for mange dårlige berøringer og fejlafleveringer førte til boldtab. Undervejs i 2. halvleg beordrede Niels Frederiksen ligefrem bagkæden til konsekvent at sparke langt i stedet for at spille bolden op. Men den plan lykkedes faktisk heller ikke særligt godt.

Anthony Jung havde en ret skidt dag med flere risikable afleveringer. Det skabte nervøsitet på hele holdet, at den eller sikre venstrefod pludselig svigtede i stor stil.

Alt i alt burde man have lukket kampen med scoringen til 2-0. Vi lever dog med spænding til sidste fløjt, hvis armene efterfølgende kan strækkes triumferende op mod stueloftet.

Næste kamp er på søndag kl. 18 ude mod FC Midtjylland i en vaskeægte topdyst.

Startopstillingen

Indskiftet: Pavlovic, Bruus, Vigen & Slimane

Den samlede præstation

⚽⚽⚽❌❌❌