Brøndby - Lyngby

Brøndby 4-1 Lyngby: Uhre og Jobbe viste vej til førstepladsen

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Brandvarme Jesper Lindstrøm udnyttede nådesløst en foræring efter blot halvanden minuts spilletid. Ellers sejlede Brøndby rundt i første halvleg. Noget som endnu et tidligt mål rettede op på efter pausen.

Hvis man kan snakke om nat og dag-kampe, så var det Brøndby-Lyngby mandag aften. Brøndby kom tidligt foran – og det lullede hjemmeholdet i søvn.

Omvendt vågnede bundholdet Lyngby op til dåd og burde have udnyttet det spillemæssige overtag. Sådan kom det (heldigvis) ikke til at gå. Og så førte Uhre og Jobbe an i opstigningen til Superligaens førsteplads.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

⚽ Kampfakta

Brøndby IF 4-1 (1-0) Lyngby BK

2′ 1-0 Jesper Lindstrøm
46′ 2-0 Mikael Uhre
55′ 3-0 Sigurd Rosted
79′ 4-0 Jesper Lindstrøm
90′ 4-1 Magnus Warming

Superligaen, runde 10

Lyngby blev skilt ad efter pausen

Hvis der var nogen, der sad i sofaen og råbte på udskiftninger allerede før pausen, så var det til at forstå. Brøndby forsømte fuldstændig at følge op på Jobbes tidlige føringsmål.

I stedet sejlede man rundt som en gammel bokser, der bare venter på at modtage den afgørende træffer. Lyngby spillede sig igennem til chancer flere gange – men manglede den afgørende kvalitet foran kassen.

Og så kan det nok være, at der kom andre boller på suppen i anden halvleg. Mikael Uhre beviste sig endnu en gang overfor kritikerne, der efterhånden får sværere og sværere ved at bevare pessimismen.

Da det blev til både scoring til 2-0 og nok en assist i forbindelse med Rosteds fornemme hovedstødskasse, måtte de fleste nok overgive sig.

Mikael Uhre har udviklet sig til en af Superligaens allerbedste angribere – og det er meget muligt, at vi stadig har det bedste til gode.

Vi er selvfølgelig meget tilfredse med at score fire mål, for vi var jo ikke i nærheden af at tabe den her kamp

Niels Frederiksen til Brondby.com

Ustoppelige Jobbe er allerede en dyr dreng

Gud forbyde at der allerede i vinterpausen står udenlandske klubber klar med checkhæftet for at sikre sig Jesper Lindstrøms underskrift. Knægten fortsætter jo bare med at imponere alt og alle.

Projektilet, der gik i mål til 4-0, nåede de færreste at opfatte undervejs. Slet ikke ellers rutinerede Carsten Werge, der knapt troede sine egne øjne. Tal lige om at sparke sig vej til toppen af Superligaen.

Brøndby ligger nummer 1 og giver ikke den position fra sig uden kamp. Et fremadstormende kuld unge drenge – og dem, der er lidt ældre – bliver svære at stoppe.

Bare ærgerligt, man ikke har mulighed for at overvære lækkerierne fra nærmeste hold, nu hvor man har ventet i så mange år på noget lignende.

Selvom vi fik en tidlig føring, blev vi lullet lidt i søvn og fik en skideballe i pausen

Mikael Uhre til Brondby.com

Startopstillingen

Brøndby - Vejle
Foto: Brøndbys Instagram

Indskiftet: Hedlund (’43) Vigen & Slimane (’66) Hermannsson & Børkeeiet (’81)

Der var som ventet genvalg til alle mand, som startede inde i sejren mod Vejle. Det holder dog ikke i næste kamp, hvor Pavlovic må sidde over grundet den baglårsskade, han måtte udgå med i slutningen af første halvleg mod Lyngby.

Simon Hedlund kan dermed gøre comeback i startopstillingen. I den forbindelse er der nok mange, der mener, at han skylder en gennemført god præstation. Det blev til en assist ved Uhres kasse til 2-0. Meget mere af den slags, tak.

Forsvaret og presspillet fungerede på ingen måde før pausen – men så er det jo godt, at man har så slagkraftig en offensiv, der kan sætte tingene på plads alligevel.

Det er i spillet fremad banen, Brøndby har sine forcer. Det tidlige føringsmål gav så rigeligt med plads til hurtigløberne, som boltrede sig efter pausen.

Samtidig skal der lyde en stor tak til Marvin Schwäbe i kassen – hovedårsagen til at Lyngby ikke kom på tavlen i de første 45 minutter.

Vi ligger nr. 1 – og på mandag i næste uge kan forspringet til medaljekandidaterne fra AGF så blive udbygget, når Brøndby kommer på besøg i smilets by.

Det var en umulig vinkel, og Vigen fortalte også, at han troede, den gik i sidenettet, så han jublede ikke rigtig i starten

Jesper Lindstrøm til Brondby.com