Brøndby - FCK

Brøndby IF 1-3 FC København: Marginalerne igen mod BIF sidst på sæsonen

FCK brændte straffe til sidst i kampen … Men der blev fulgt op og så tabte Brøndby alligevel. Marginalerne fortsætter med at spille de blå/gule et puds her sidst på sæsonen.

Brøndby IF 1-3 (0-1) FC København

37′ 0-1 Kamil Wilczek
69′ 1-1 Mikael Uhre
90′ 1-2 Mohamed Daramy
90′ 1-3 Kamil Wilczek

En relativt chancefattig kamp tippede igen den forkerte side for Brøndby IF. Hjemmeholdet kom ellers godt igen i 2. halvleg og fik udlignet ved Mikael Uhre.

Mod slutningen sad man med fornemmelsen, at 1-1 havde været ok fair. Desværre var der klart og tydeligt hånd på bolden af Hermannsson. Tjek af skærmen førte til yderligere sikkerhed. Straffespark til FCK. Wilczek brændte, men Daramy fulgte op.

Tredje derby i sæsonen – tredje tætte kamp. Denne gang gik det så ikke Brøndbys vej til sidst.

Marginalerne har så sandelig været imod Vestegnens drenge hidtil i Mesterskabsslutspillet. To kampe og nul point på kontoen er det meget kedelige facit.

Nu 4 point op til FCM på førstepladsen. Måske ligeså vigtigt: Kun 4 point ned til FCK på tredjepladsen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Et gabende tomt Brøndby Stadion til derby – forhåbentlig sidste gang nogensinde

Startopstillingen

The usual suspects nok en gang. Måske bør posen rystes en smule til næste kamp hjemme mod AGF. Der er ihvertfald et stykker, der godt kunne blive overhalet af andre på bænken, som det ser ud nu – ingen nævnt, ingen hængt ud.

AGF spiller pokalkamp mod Randers FC torsdag aften. Her skal man ud at jagte pokalfinalen med alt, hvad den kan trække. Alligevel sidder man med følelsen af, at man nok skal finde kræfter til kampen mod Brøndby søndag aften.

Nu er Brøndby på jagt – men bliver så sandelig også jagtet bagfra. Man skal tilbage på sporet pointmæssigt. De seneste tre kampe har givet ét sølle point. Den slags vinder man hverken guld, sølv eller bronze på.

Den samlede præstation

⚽⚽⚽❌❌❌