Brøndby - Randers

Brøndby IF 2-0 Randers FC: 3 point og tilskuere tilbage på tribunerne

Så kom der endelig fans på lægterne igen! De fik, hvad de kom efter: 3 point, fest og sang. Drømmen om guld lever stadig med fem kampe tilbage. Det trækker op til en knivskarp slutspurt.

Brøndby IF 2-0 (1-0) Randers FC

41′ 1-0 Mikael Uhre
78′ 2-0 Anis Ben Slimane

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Det gik godt

Cirka 7.500 stadionsultne tilskuere var tilbage og fik skabt en festlig kulisse. Det kan blive (undskyld!) guld værd her i den sidste fase af Superligaen 20/21.

Tilskuerne på Brøndby Stadion beviste (selvfølgelig), at man sagtens kunne have åbnet portene langt tidligere. Der var ingen problemer med at overholde restriktionerne. Folk gik glade hjem – fyldt op med endorfiner efter en dejlig eftermiddag med venner og medfans.

Brøndby viste igen den tand mere effektivitet end modstanderne i begge ender af banen. Endnu et clean sheet og to pinde sat ind.

Indskifterne kom ind og fik afgørende fødder med i slutresultatet. Vigen spillede i dybden til Hedlund, der satte en mand af og fandt Slimane, som sparkede den sikkert i kassen. Dejligt at have kvalitet at sætte ind fra bænken.

Uhre kom på 16 og fik dermed slået et hul ned til forfølgerne på topscorerlisten. Et millionsalg ligger ganske givet og venter. Superligaens topscorer ryger som regel til udlandet.

Lindstrøm spiller sæsonen færdig trods en revnet menisk. Han virkede livlig og i fuld vigør til trods for, at ikke alt lykkedes mod Randers FC.

Det gik mindre godt

Brøndby savnede kontrol over kampen efter føringsmålet. Man kom alt for langt tilbage på banen og måtte bare parere i flere sekvenser. Man savnede mere ro på affæren og kvalitet med kuglen for fødderne.

Frendrup brændte en oplagt chance på et fornemt indlæg fra Bruus. Det begynder at ligne en kedelig tendens, at midtbanedynamoen ganske enkelt ikke kan score i Superligaen. Lad målchancerne tilkomme alle andre end ham.

Mensah bør træne sit venstreben noget mere, hvis en placering som venstre wingback skal kunne forsvares. Alt for meget løber ud i sandet, når bolden ikke kommer indover fra den side.

Startopstillingen

Indskiftet: Vigen, Hedlund, Slimane, Bjur & Rosted

Advarsel: Vigen (’85)

Hermannsson holdt sin plads og gjorde det aldeles glimrende. Det må være på sin plads med en forlængelse af den kontrakt, der eller står til at løbe ud til sommer. Meget afhænger vel også af, om islændingen kan få et bedre tilbud andetsteds.

Radosevic erobrede bolde som en gal på midten og sloges det bedste, han har lært. Så må man tage med, at det stadig ikke er alle afleveringer fra samme mand, der ligger lige i skoen på en medspiller.

Længst fremme blev Uhre spillet fri af Lindstrøm. Det var lige før, at muligheden løb ud i sandet – men Uhre fik i sidste øjeblik sendt bolden mellem benene på den fremstormende målmand. Og så gik stadion amok i en lange ventet fælles blå/gul målfejring.

Profilen

Josip Radosevic må fremhæves for sit enestående arbejde på midtbanen. Selvom mange givetvis hellere ser andre spillere tage pladsen i stedet for kroaten, så er der en grund til, at han har været fast mand i den meget vellykkede 20/21-sæson.

Klar og tydelig afstandstagen på ‘reserve’-Sydsiden

Den samlede præstation

⚽⚽⚽⚽❌❌

Næste kamp

Randers FC tager imod Brøndby IF på søndag kl. 16. Alle kampe i Superligaens Mesterskabsslutspil er i den kommende runde det ‘omvendte’ opgør af forrige kamp.

Kan Brøndby igen vise den nødvendige skarphed og sætte endnu 3 point på kontoen, er der for alvor lagt op til et brag ugen efter, hvor FCM gæster Vestegnen.

Det er NU, det for alvor gælder!