Brøndby - AGF

Brøndby IF 2-2 AGF: Ændringerne blev ikke den store succes

Niels Frederiksen havde byttet 3 mand ud fra start. Det ændrede dog ikke tingene til det bedre før pausen. Undervejs satte man sig mere på opgøret – Brøndby kunne med en smule mere skarphed have sat 3 point i banken.

Brøndby IF 2-2 (1-2) AGF

16′ 0-1 Kevin Diks
31′ 1-1 Andreas Maxsø (Straffe)
45′ 1-2 Albert Grønbæk Erlykke
71′ 2-2 Jesper Lindstrøm

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Skarpheden manglede i begge ender

AGF kom klart bedst ud til kampen til trods for, at de havde en pokalkamp i benene fra torsdag aften. Brøndbys defensiv vaklede – særligt Rosted så uheldig ud og var impliceret i begge AGF’s mål.

Oppe foran kneb det også med at spille sig igennem til de helt store chancer. Da Bruus endelig slog en bold i dybden afstedkom det så et straffespark, hvor Maxsø – igen – viste sig som sikkerheden selv.

Efter pausen blev der mere styr på Brøndbys spil – uden at man på nogen måde fik sat et vildt tryk på AGF’s bagerste rækker. Chancer var der dog nok af til en sejr.

Desværre var den afgørende skarphed kun til stede, da Slimane fandt sin bedste legekammerat Lindstrøm, som drejede fantastisk rundt med kuglen og sendte den i kassen.

Jung bragede bolden over et par meter fra mål og Jobbe kunne sagtens have sat en pind mere på kontoen. Det var den efterhånden velkendte sang om skarphed, der manglede.

FCK spillede ligeledes uafgjort og kom dermed ikke nærmere Brøndby. Mandag aften tager Randers imod FCM og må meget gerne overraske til fordel for spændingen om guldet i Superligaen.

Et tomt Brøndby Stadion klar til kamp – næste gang er der folk på tribunerne

Startopstillingen

Indskiftet: Mensah, Slimane, Hedlund & Børkeeiet

Udvist: Børkeeiet (90+2)

Vigen var ude af truppen med en skade. Dermed blev der kun ændret på 3 pladser fra start i forhold til de 4, som BrøndbyLister spåede i dagene før kampen.

Eksperimentet blev aldrig den vilde succes. Sigurd Rosted virkelig endnu en gang fejlplaceret som markeringsspiller i et tremandsforsvar. Gentagne gange blev han løbet i ryggen og var kilde til evig usikkerhed. Hermannsson må ligge lunt i svinget til at få pladsen tilbage mod FCN onsdag aften.

Andreas Bruus kæmpede også med det særligt i starten af opgøret. Efterhånden blev der dog slået nogle fornuftige bolde fremad banen. Men den helt store genopstandelse blev det altså aldrig.

Oppe foran kæmpede Andrija Pavlovic en brav kamp imod de store og stærke AGF-forsvarere. Viljen var til stede – desværre fik man aldrig for alvor spillet kampen hen på den store serbers kompetencer.

Nu er Jobbe – og Børkeeiet – ude med karantæne. Derfor bliver der med garanti blandet bolcher i startsopstillingen igen, når bolden ruller på Right to Dream Park mod de unge himmelstormere fra Farum (og mange andre steder i verden).

Og så er der tilskuere på tribunerne i resten af sæsonen. Måske det er, hvad Brøndby trænger allermest til for at få brudt den pointfattige stime her, hvor det gælder allermest.

Den samlede præstation

⚽⚽⚽❌❌❌