Brøndbys mulige formationer

Brøndbys mulige formationer: Ungdomslinjen, Rutinen først & Dåseåbneren

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Transfervinduet er smækket i. Det er derfor oplagt at lege med Brøndbys mulige startopstillinger for resten af 2020.

Her kommer en række bud på, hvordan Niels Frederiksen kan sætte Brøndby IF op til kamp på taktikbrættet. Indrømmet: Nogle er mere realistiske at se i virkeligheden end andre.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

Ungdomslinjen’ – Talenterne marcherer frem

Denne opstilling kan blive en realitet, hvis Niels Frederiksen og CV går all in på ungdomssatsningen. Brøndby IF råder over et solidt fundament af unge kræfter, som giver håb om storsalg i de kommende år – for ikke at tale om gode resultater på banen.

De unge bliver kun bedre, hvis de får spilletid på højeste niveau. Skidt være med, om der er nogle rutinerede til at træde på bremsen indimellem.

Her får alle de yngste spillere i førsteholdstruppen + Mathias Kvistgaarden fra U19 chancen fra start. Så er det bare op til dem at bevise sig tilliden værdig.

Hjörtur Hermannsson på 25 år er nærmest en olding på dette hold med masser af talentfulde kræfter.

Hvor mange A-landskampe vil denne flok mon rage til sig i årene frem?

‘Rutinen først’ – De gamles hold

Med et ungdomshold er det naturligvis også på sin plads med et hold bestående af truppens mest rutinerede kræfter. Det kunne være sjovt at overvære en ‘ung mod gammel’-kamp mellem disse to mandskaber.

Tredjemålmand Michael Tørnes får en sjælden startplads og er da også med sine 34 år truppens suverænt ældste. Det berettiger til anførerbindet, hvilket da også passer godt til Tørnes meget vokale stil mellem målstængerne.

Rezan Corlu og Marvin Schwäbe må se til fra sidelinjen, da der ikke var plads til dem på hverken det unge eller gamle hold.

‘Dåseåbneren’ – Når en kompakt defensiv skal nedbrydes

Særligt på hjemmebane kommer Brøndby af og til ud for en modstander, som står langt tilbage på banen for at leve på omstillinger. Det stiller krav til Brøndbys kreative kræfter.

Der er nogle typer, der er bedre egnede end andre til at skabe chancer mod en lavtstående modstander. Her kan Niels Frederiksen bare copy/paste til næste gang en betondefensiv skal forceres.

Marvin Schwäbe er endelig at finde i opstillingen, da hans præcise udspark kan åbne for muligheder, hvis modstanderen alligevel får vovet sig frem i forbindelse med en dødbold.

Formationen er en egentlig 3-4-3 med Rezan Corlu som falsk 9’er i bedste Messi-stil. Vægten er lagt på en masse løb uden bold og hurtige kombinationer omkring fødderne på de tungere modstandere.

Hvis opstillingen alligevel ikke kaster scoringer af sig, kommer Pavlović og Uhre i spil fra bænken for at fylde maksimalt på i feltet – og skal der bare bombarderes med indlæg fra fløjene.