AaB - Brøndby

Efter AaB-BIF: Fjerde nederlag på stribe mod drengene fra Aalborg

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Er der én positiv ting, man kan tage med fra nederlaget i Aalborg, så er det, at 2020 ikke byder på flere kampe imod AaB.

Skuden er desværre vendt for Brøndby IF. Fire sejre i træk i starten af sæsonen er blevet vekslet til tre nederlag på stribe. Denne gang kunne man så ikke sige, at skæbnen var hård, da AaB samlet set var det bedste hold på dagen.

Hverken offensiven eller defensiven brillerede – og så måtte det jo gå, som det gik. Det er bekymrende, at man stadig ikke har formået at spille til 0 her syv kampe inde i sæsonen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

⚽ Kampfakta

AaB 2-1 (1-1) Brøndby IF

⚽ 32′ 1-0 Iver Fossum
⚽ 39′ 1-1 Mikael Uhre
⚽ 85′ 2-1 Tom van Weert

Superligaen, Runde 6

En dårlig 2. halvleg fra Brøndby gjorde udslaget

Brøndby havde bestemt deres muligheder i første halvleg, hvor man havde AaB stående langt tilbage på banen i perioder. Den sidste aflevering og skarphed manglede dog i forhold til at udnytte overtaget.

AaB bragte sig herefter foran efter en god halv time, da der – igen – var uorden i Brøndbys bagerste geledder. Mikael Uhre fik så før halvtid rettet lidt op på sin afbrænder fra tidligere i kampen, da han dukkede op i feltet efter en dødbold.

Efter pausen tippede tingene mere og mere AaB’s vej. En dobbeltindskiftning af Corlu og Hedlund gjorde bestemt ikke tingene bedre. Tom van Weert prøvede endnu en gang at sænke Brøndby, da han udnyttede dårlig opdækning med fem minutter tilbage af kampen.

Alt i alt en præstation under middel af Brøndby, der dog ikke sakker afgørende bagud i tabellen af den grund. I en Superliga, hvor pointene bliver jævnt fordelt, skal der ikke mere end et par sejre til for at vende billedet.

Ledøje-Smørum venter i pokalturneringen på torsdag, og så tager man imod OB på Brøndby Stadion på søndag.

Der kommer altid en ny kamp.

I anden halvleg smider vi simpelthen et hav af bolde oppe på deres halvdel 

Niels Frederiksen til Brondby.com

Startopstillingen

Billede: Brøndbys Instagram

Indskiftet: Corlu & Hedlund (64′), Slimane (’79), Børkeeiet (’88)

Hverken Riveros, Vigen, Mensah eller Hedlund var med fra start af forskellige årsager.

Peter Bjur måtte dermed dække pladsen som venstre wingback, hvor man så prøver på en skarp indlægsfod, der kastede et udligningsmål af sig og flere andre farlige situationer.

Blas Riveros må forventes at få chancen imod Ledøje-Smørum på torsdag – hvis ikke der, hvornår så?

Midtbanen fik før pausen lagt et vist tryk på AaB uden at det på nogen måde kunne måle sig med forrige kamp imod FC Midtjylland. Der var alt for mange dårlige berøringer og fejlafleveringer til, at det for alvor blev farligt.

Mikael Uhre brændte sin sædvanlige 100% chance – men fik også scoret, hvorimod Pavlovic ikke fik gjort meget væsen af sig. Ind i stedet for Uhre kom Hedlund, som var blevet taget til nåde.

Svenskeren nåede at misbruge et stort tilbud til sidst, hvor han uforståeligt valgte at spille bagud i stedet for at sparke på kassen.

En skuffende kamp blev endnu en gang tabt til 2020’s absolut ondeste Brøndby-ånd. AaB sejrede således i alle fire indbyrdes opgør.

En stime, der meget gerne må blive brudt i 2021, som forhåbentlig også betyder en ende på corona-helvedet og deraf tomme tribuner på fodboldstadions.

Vi må klø på, og nu er der en ny kamp på torsdag

Andreas Maxsø til Brondby.com