Ledøje-Smørum - Brøndby

Efter LSF-BIF: Plusser og minusser fra en kedelig kamp

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Brøndby sejrede så snævert som muligt og er videre i pokalturneringen. I en langgaber af rang formåede man kun at score en enkelt gang imod Danmarksserieholdet fra Ledøje-Smørum.

Sejren er det eneste, der tæller i pokalturneringen. Man er kommet et skridt videre finalen, der traditionelt spilles Kristi Himmelfartsdag. Og det er egentlig det, der står tilbage mest af alt.

Alligevel er der pointer af både positiv og negativ karakter at kigge nærmere på.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

⚽ Kampfakta

Ledøje-Smørum 0-1 (0-1) Brøndby IF

⚽ 40′ 0-1 Simon Hedlund

Pokalturneringen, runde 3

Det positive at tage med videre

Brøndby IF klarede sig videre fra 3. runde af pokalturneringen uden at gøre det store væsen af sig. En enkelt scoring af udskældte Simon Hedlund på oplæg fra Riveros var nok til at sikre videre færd i turneringen.

For første gang i sæsonen holdt man buret rent. Den meget lavere rangerende modstander havde aldrig et forsøg på mål, og det er trods alt værd at varme sig ved.

Nogle af de normale bænkevarmere fik hårdt tiltrængte minutter i benene. Særligt Tobias Børkeeiet virkede som en mand, der godt kan gøre sig forhåbninger om endnu mere spilletid.

Blas Riveros viste i første halvleg prøver på sin speed, pågåenhed og gode indlægsfod. Det er slet ikke utænkelig, at landsholdsspilleren fra Paraguay er fast starter fra nu af.

Og så var der debut til unge Mads Hermansen i buret – endda med et clean sheet. Målmanden viste prøver på sit fine udspil med fødderne flere gange. Så må vi vente til en anden god gang med også at se, hvad han kan præstere med hænderne.

Jeg er glad for min debut for denne klub, men først og fremmest er jeg glad for, at vi vandt efter et par ærgerlige resultater

Blas Riveros til Brondby.com

De skuffende pointer

Det er ganske enkelt ikke tilfredsstillende kun at vinde med et enkelt mål over et amatørhold fra Danmarksserien. Der blev ikke skabt i nærheden af chancer nok, og skarpheden var generelt fraværende.

Flere af de spillere, som fik en sjælden startplads skuffede stort. Her nævnes Rezan Corlu – og i særdeleshed, Anis Slimane, der ikke lykkedes med mange ting i kampen og blev skiftet ud efter en times spil.

Kvistgaarden og Pavlovic havde helt sikkert sat næsen op efter deres første scoringer for Brøndby – men det blev ved lige ved og næsten på trods af okay muligheder.

Spillet var langsomt og omstændigt mod en modstander, der stod dybt på banen. Ofte gik bolden frem og tilbage mellem de bagerste tre, og det scorer man altså ikke mange mål på.

Jeg tager det med videre, at jeg fik en masse spilletid og en officiel kamp i trøjen

Mads Hermansen til Brondby.com

Startopstillingen

Indskiftet: Pavlovic & Lindstrøm (62′), Frendrup (’73), Radosevic (’87)

Debut til Blas Riveros, der nu må forventes at bide sig godt og grundigt fast på pladsen som venstre wingback. Herudover startpladser til Hermansen, Skipper, Corlu, Børkeeiet, Slimane og Kvistgaarden.

Børkeeiet kostede ca. 10 millioner kroner, så det er bestemt en spiller, der må forventes at skulle byde sig mere og mere til i form af spilletid. En fysisk stærk nordmand, der hele tiden var spilbar og såmænd også var tæt på en scoring efter en udmærket langskud.

Ellers var det ikke en kamp, der rykkede det store – udover ét skridt nærmere en festlig pokalfinale i maj, hvor coronapandemien for længst er død og borte (bank under bordet og kryds fingre).

Vi kunne godt tænke os at have scoret et, to eller tre mål mere

Niels Frederiksen til 3point.dk