FC Midtjylland - Brøndby

FC Midtjylland 1-0 Brøndby IF: Marginalerne var igen imod BIF

Et enkelt mål til FCM efter en dødbold var nok. Den afgørende skarphed manglede igen hos de gule og blå, når modstanderen er fra Midtjylland. Det positive er, at der nu kun resterer et enkelt indbyrdes opgør i sæsonen.

FC Midtjylland 1-0 (1-0) Brøndby IF

19′ 1-0 Sory Kaba

Chancerne var der – igen igen – til at få point mod FC Midtjylland. Men chancerne blev – igen igen – forspildt. Til gengæld var der så også rigeligt med brølere i opspillet til at blive straffet mere end blot én gang.

Midtjyderne stillede sig efter målet langt tilbage på banen og lod Brøndby om at have bolden. Det forvaltede udeholdet kun i korte perioder tilfredsstillende. Til sidst i kampen fandt man dog ud af, at bolden sådan set ‘blot’ skulle ind i feltet for at skabe farlige situationer.

Brøndby havde træværket imod sig og FCM havde træværket med sig, da både Uhre og til allersidst Rosted ramte overliggeren. Er det virkelig bare uheld eller også noget mentalt, der spiller ind, når FCM er modstanderen?

Nu er der ét enkelt indbyrdes opgør tilbage at få point i. Når FCM kommer på besøg på Brøndby Stadion for sidste gang i sæsonen skal der meget gerne 3 point på kontoen for at rette op på en hel række af uforløste kampe mod titelkonkurrenten.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Startopstillingen

Indskiftet: Slimane, Pavlovic, Rosted, Børkeeiet & Fallenius

De foretrukne 11 udgjorde igen startopstillingen. For mange ramte dog ikke for alvor dagen, hvis der skal blive tale om point mod FC Midtjylland på Heden.

Alligevel drejede det sig kun om få centimeter, da Rosted fik en stor mulighed i de døende sekunder. Men ak og ve – skuddet blev for højt. FCM strakte armene i vejret, og Brøndby IF luskede slukøret ud i bussen med lang vej hjem til Vestegnen.

Nu er Brøndby IF på jagt. Afstanden til førstepladsen er trods alt kun 1 sølle point. Der er stadig 9 kampe tilbage og intet er afgjort endnu.

Next up er derby på Brøndby Stadion. Det behøver heller ikke blive nogen nem kamp, selvom der er kommet maksimumspoint på kontoen mod rivalerne fra Østerbro hidtil i sæsonen.

Den samlede præstation

⚽⚽⚽❌❌❌