FC Midtjylland - Brøndby

FCM 1-0 BIF – Angriberne brændte og Schwäbe kiksede

Brøndby havde mere end rigeligt med åbne chancer til at tage sejren mod titelkonkurrenterne fra Midtjylland. Desværre manglede skarpheden i en af sæsonens mest vitale kampe. Målmand Schwäbe kiksede igen, da det gjaldt allermest.

FC Midtjylland 1-0 (0-0) Brøndby IF

65′ 1-0 Gustav Isaksen

Sekspointskampe er en betegnelse, man bruger om kampe, der er særligt afgørende i tabellen. Facit efter to indbyrdes opgør mellem Brøndby og FC Midtjylland: Fuldt hus til FCM.

Ligesom i sæsonens første møde på Brøndby Stadion, sad man med en meget bitter smag i munden efterfølgende. Chancerne var der – men Uhre og Hedlund fandt ikke vejen til netmaskerne.

Og så måtte det jo gå, som det gik, når Marvin Schwäbe bød på et af sine karakteristiske drops i kampe af særlig vigtighed.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Det bedste hold tabte

Ovenstående overskrift er noget af en kliche i fodboldverdenen. Den passer dog som fod i hose med søndagens opgør, da Brøndby var klart bedst, når det gjaldt om at skabe oplagte chancer foran modstandernes mål.

Brøndby kan takke deres egen manglende skarphed for, at det ikke blev til en sejr over FC Midtjylland. I første halvleg, og i starten af anden, havde man rigeligt med chancer til at gøre det helt grumme ved værterne.

Uhre misbrugte sine muligheder. Det samme gjorde Hedlund – bl.a. på oplæg af samme Uhre og Schwäbe, som senere kun formåede at parere bolden ud til netop indskiftede Gustav Isaksen.

Brøndbys omstillingsmaskine viste sig igen frem – denne gang mod de forsvarende mestre og guldfavoritter. Noget man trods alt kan tage med videre i manglen på point.

Op på hesten igen. Sæsonen er stadig lang. Der er endnu seks indbyrdes point at spille om mellem FCM og BIF. Næste gang vil det ikke gøre noget med en rædderlig blå/gul præstation og heldige tre point på kontoen.

Denne uge byder på besøg af både Randers og FCK – torsdag og søndag.

Startopstillingen

Indskiftet: Børkeeiet, Vigen, Slimane, Bruus & Rosted

Den samlede præstation

⚽⚽⚽⚽❌❌