Sydsiden

Fem friske forudsigelser før foråret: Dette kommer til at ske

Første runde i Superligaen fandt sted i både regn, sne og slud. Brøndby IF sørgede dog alligevel for forårsfornemmelser i kulden.

Her kommer fem – mulige og mere eller mindre sandsynlige – scenarier, når foråret sådan rigtigt melder sig på banen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 34.000 andre blå/gule fans

1. Brøndby IF bliver nummer 2 i Superligaen

At skulle kunne ende over både storsatsende og forbrugende FCM og FCK (igen) virker rigtig svært.

Buddet herfra bliver, at BIF kiler sig ind imellem og ender med sølvmedaljer. Så må tiden vise, om det bliver københavnere eller jyder, der står tilbage med en lang næse.

2. Anis Ben Slimane bliver forårets profil

Der var prøver på det i 2. halvleg mod FC Nordsjælland. Slimane rummer et stort potentiale, som stadig mangler at blive forløst.

Hvis dansk-tuneseren får kuglen i de rigtige positioner og situationer, har han kreativitet, frækhed og evner til at sørge for rigtig mange assists, scoringer og point. Og så vil den store kritik i fankredse nok forstumme.

3. Andreas Maxsø forlænger kontrakten med Brøndby IF

Hvorfor ikke blive på Vestegnen og ende som konge, nu hvor det store udland ikke rigtig vil bide på? Der er ihvertfald forlydender om et tilbud på en fem-årig forlængelse.

Andreas Maxsø kan bygge endnu mere på sin popularitet ved at lade pen møde papir. Mon ikke CV vil strække sig rigtig langt lønmæssigt …

4. Der kommer nye investorer ind

Hvad skal der ske med Brøndby IF, hvis Jan Bech Andersen trækker stikket? Et spørgsmål, som mange fans har fået bange anelser ved at tænke indgående over. Sporene fra andre klubber skræmmer.

Brøndby IF ender aldrig som et stykke legetøj for rige arabere, russere eller kinesere. Dertil er de blå/gule fans simpelthen for besværlige at have med at gøre – heldigvis.

Der kommer nye investorer ind. Men det bliver i en rolle, hvor JBA bliver hængende i klubben. Og hvorfor skulle man egentlig også forlade skuden, nu hvor det går så godt?

5. Carl Björk bliver topscorer i foråret

Det var en gigantisk afbrænder Carl Björk stod for i forårspremieren. Men han kom i den helt rette (Uhre)position. Og så skal sigtekornet egentlig ‘bare’ indstilles.

Carl Björk finder vej til netmaskerne og ender som Brøndbys topscorer i foråret 2022.