AaB - Brøndby

Før AaB-BIF: På besøg hos Brøndbys onde ånd i 2020

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Corona-pandemien har været hård ved Brøndby i 2020 (og fodbolden generelt). Og så er der de tre kampe imod AaB, som har kastet et rundt 0 af point af sig.

Brøndby spillede som fyr og flamme imod FC Midtjylland. Dog kun i kampens første time, hvilket viste sig at blive dyrt. Skæbnen var mere end hård ved Vestegnens drenge, som stod tilbage med et 2-3-nederlag efter slutfløjt.

Logikken siger, at man ikke kan blive ved med at præstere så godt og samtidig tabe. Men boldene skal altså sparkes i kassen i større grad, end de er blevet i de to seneste kampe.

Og så skal man heller ikke dumme sig foran eget mål.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

AaB har været Brøndbys mareridt i 2020

Tre kampe mod AaB i 2020 – tre nederlag. Og tre forskellige kampforløb:

  • 23.02.2020 AaB 3-2 Brøndby IF: Åben dyst, hvor Brøndby nemt kunne have fået noget med fra Aalborg – men tvivlsomt forsvarsspil ville det anderledes.
  • 05.07.2020 AaB 2-0 Brøndby IF: Horribel præstation, hvor absolut intet fungerede. Kunne sagtens være blevet et langt større nederlag.
  • 19.07.2020 Brøndby IF 0-1 AaB: Tidligt mål på straffespark til AaB, som gjorde kampen besværlig. Trods et tungt pres lykkedes man ikke med at nedbryde defensiven.
  • 01.11.2020 kl. 18.00 AaB ?-? Brøndby IF

AaB var kommet tilfredsstillende i gang med sæson 20/21. Senest stak et hjemmenederlag mod Vejle dog en kæp i hjulet. Man vil være opsatte på at revanchere miseren mod det hold, som man højest af alle ønsker at slå i verden: Brøndby IF.

Og så kommer AaB med ny vikarierende cheftræner, da Jacob Friis har valgt at hellige sig samværet med sin datter grundet ulykkelige omstændigheder. Det er et åbent spørgsmål, hvad det vil få af betydning for kampen.

Jeg kæmper fra mandag til søndag som om, at jeg ikke starter inde

Andreas Bruus til 3point.dk

Nye muligheder for Brøndby

Andrija Pavlovic spillede fra start imod FC Midtjylland, og gjorde det godt – på nær det der med at få bolden i mål. Mikael Uhre kunne så have hjulpet gevaldigt på vej i en enkelt situation – men lad nu det ligge.

Niels Frederiksen må have gjort et stort nummer ud af vigtigheden i fortsat tro på projektet og spillestilen. For det var virkelig imponerende takter, man viste mod FCM langt hen ad vejen.

Hvis man på samme måde kan blæse henover AaB, ligger der gode muligheder for tre point forude en mørk aften i Aalborg foran næsten tomme tribuner.

Men nemt mod AaB er det aldrig.

Den måde vi spiller på i den første time, er den måde, vi skal spille på

Andrija PAvlovic til Brondby.com

Forventet startopstilling

Sigurd Rosted modtog et rødt kort imod FCM, hvorfor der naturligvis venter en dag i skammekrogen. Hermannsson træder ganske givet ind i hans sted, selvom man selvfølgelig også råder over både unge Kabongo og Skipper.

Ellers fungerede holdet bare så godt imod midtjyderne, at det kalder på noget nær genvalg. Kevin Mensah tog del i presspillet – men kostede dyrt foran eget mål. Riveros har nu fået en uge mere med holdkammerater og skal jo i spil på et eller andet tidspunkt.

Radosevic har spillet pladsen som 6’er med pæn succes, hvilket har givet plads til den mere offensive duo Lindstrøm/Frendrup. Det var lige ved, at opstillingen gav rent pote senest – men flere scoringer manglede som bekendt.

Lasse Vigen er gledet ud af startopstillingen i de to seneste kampe. Fysikken driller igen, og hvorfor egentlig kigge den vej, når alternativerne har fungeret godt?

Simon Hedlund faldt i unåde før seneste kamp og var smidt helt ud af truppen. Det tyder ikke ligefrem på et comeback i startopstillingen – også fordi kombinationen Uhre/Pavlovic så ganske spændende ud. Altså på nær de manglende mål.

Skarpheden skal findes frem i Aalborg i begge ender af banen.

Jeg er i en god udvikling. Jeg har udviklet mig som spiller her

Anthony Jung til 3point.dk

One Reply to “Før AaB-BIF: På besøg hos Brøndbys onde ånd i 2020”

  1. Fantastisk god artikel. Som tilhænger af Danmarks bedste klub, så “Thumps up” for jeres store anelyse arbejde.