Brøndby IF - SønderjyskE

Før Brøndby-SønderjyskE: Årets sidste hjemmekamp foran tomme tribuner

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Topbejlerne fra SønderjyskE besøger et så godt som menneskeforladt Brøndby Stadion. Det er årets sidste hjemmekamp og en dyst om at forblive førsteudfordrer til FC Midtjylland.

Sønderjyske trak sig som bekendt ud med alle tre point efter sæsonens første indbyrdes opgør. Det var Brøndbys første pointtab i sæsonen efter en første halvleg, hvor spillet ellers flød bedre end længe.

Glen Riddersholm har endnu en gang fået banket et solidt kollektiv sammen, så der bliver kamp om sagerne søndag aften kl. 18.

Alle hold har nu mødt hinanden én gang i Superligaens sæson 20/21. Foreløbigt facit for Brøndby lyder på syv sejre og fire nederlag. Det er altså ikke en sæson, hvor man har haft for vane at dele i porten, når tingene har været tætte på banen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

De sidste kraftanstrengelser før en kort vinterpause

Det tynder ud i trupper her tæt på jul. Skaderne kommer med korte mellemrum, hvorfor der er færre og færre alternativer at vælge imellem på de enkelte pladser.

Morten Frendrup fik heldigvis – og helt retfærdigt – slettet den karantænedag, som de to gule kort i Aarhus ellers kastede af sig. Derfor er en af sæsonens bærende kræfter klar til kamp mod SønderjyskE.

SønderjyskE har haft en glimrende sæson hidtil, hvor man har hentet nøjagtig ligeså mange point som Brøndby. Drengene fra Haderslev indtager dog andenpladsen foran Brøndby på en ét mål bedre målscore og bedre i det indbyrdes regnskab.

Ja, SønderjyskE er en stærk og direkte modstander om topplaceringerne, men vi tror på os selv og skal stadig spille på vores kvaliteter

Marvin Schwäbe til Brondby.com

Gensyn med det gode spil?

Brøndby har hentet flere point end ihvertfald skeptikerne havde regnet med før sæsonen. Til gengæld har spillet haltet hen ad vejen – også i kampe, hvor sejrene er kommet i land alligevel.

Det var ikke meget, man så til det lynhurtige og chanceskabende angrebsspil mod AGF, som ellers har været Brøndbys stærkeste våben hidtil. Der var ikke rigtig bid i tingene – heller ikke før, man blev reduceret til 10 mand.

SønderjyskE kommer med et kompakt hold, som er villige til at stille sig tilbage på banen og leve på omstillinger. Det har givet pote mere end én gang tidligere mod samme modstander.

Der bliver ikke meget plads at spille i. En kamp fattig på chancer venter sandsynligvis forude. De helt små marginaler kommer til at afgøre, hvem der trækker det længste strå – hvis det da ikke er tid til sæsonens første uafgjorte kamp.

Det er jo trods alt også nummer 2 og 3, der mødes …

Vi har forbedret os som trup, og vores løb for hinanden er ved at være på plads, så vi kan finde de åbne områder, der er på banen

Anthony Jung til Brondby.com

Forventet startopstilling

Morten Frendrup må vikariere på venstre wingback efter et sandt mandefald på pladsen. Riveros, Bjur og Mensah er alle ude med skader. Jens Martin Gammelby er i øvrigt lejet ud til Lyngby.

Det giver så med statsgaranti højre wingback til Andreas Bruus, selvom præstationen i Aarhus lod meget tilbage at ønske. Det kan man så retfærdigvis sige om en del af spillerne.

Ikke mindst Sigurd Rosted havde en dårlig aften, hvor han var heldig med ikke at være direkte skyld i mål ved mere end blot én lejlighed. Det kunne ligne et comeback i startopstillingen til stærke Hermannsson.

Fraværet af Frendrup centralt på midten gør plads til Lasse Vigen, som forhåbentlig er noget nær 100% fit for fight.

Oppe foran må det blive Hedlund og Uhre igen, som ønskes held og lykke med at finde skarpheden bedre frem end i forrige runde.

Det er selvfølgelig en stor ære at blive valgt til årets spiller, det er jeg utrolig stolt over

Andreas MAxsø til 3point.dk