AC Horsens Brøndby

Før Horsens-Brøndby: Årets sidste kamp finder sted på en pløjemark

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Pokalfiaskoen mod Fremad Amager sidder stadig i systemet. Den bedste medicin er en sejr mod Horsens i årets sidste kamp. Førstepladsen er indenfor rækkevidde, så der bliver alt at spille for, når 2021 melder sin ankomst.

De senere år er man dog ikke gået på vinterferie med en sejr i baggagen. Og så har man – mildest talt – også tidligere haft bøvl med AC Horsens. Bundholdet kæmper med at få point, men en kamp mod Brøndby IF kan man som regel godt finde kræfter til.

Glemmer du – så husker BrøndbyLister (og BrøndbyStats). De seneste tre års afsluttende kampe i efterårssæsonen er alle endt med skuffelser. Man har ellers haft på papiret overkommelig modstand – nøjagtig som i dag:

  • 10/12 2017: Brøndby 2-2 AGF
  • 16/12 2018: Brøndby 2-3 Vendsyssel
  • 15/12 2019: Brøndby 1-1 Hobro
  • 20/12 2020: Horsens ?-? Brøndby

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

Så skal der fightes igennem

Hvor kunstgræsbanen i Sundby Idrætspark inviterede til lynhurtig kombinationsfodbold, så bliver det en helt anden sang i aften på Casa Arena i Horsens.

Brøndbys rædselsbane nr. 1 er i en frygtelig forfatning her sidst i 2020. Det er mere pløjemark end det er moderne fodboldbane, så man kan ligeså godt glemme alt om mange afleveringer i træk søndag aften kl. 20.

Vejen til sejr kommer til at gå gennem fight. Hvis man så kan finde mulighed for at sætte bare et par angreb sammen i rodet, skal man være effektiv nok til at udnytte sine chancer.

Netop effektiviteten var en total mangelvare i torsdagens pokalexit. Over to timers fodbold mod et hold fra 1. Division og ét sølle mål scoret. Det er ganske enkelt ikke godt nok.

Vi ville gerne have nået langt, men nu er der fuld fokus på Superligaen

Andreas MAxsø til TV3+

Manglen på en boksangriber kan blive dyr

Horsens har en simpel gameplan klar til Brøndby IF. Fight, frispark, lange bolde og spilstop. Det skal blive så grim en kamp som muligt, og så skal man ved lejlighed også have bolden ind i Brøndbys straffesparksfelt.

Senest man var på besøg i Horsens gik det ikke godt. I et kæmpe flop måtte man se sig slået 3-2 af et hold, der ellers skulle have været til at tale med. Sporene skræmmer altså på alle mulige måder før denne halvsæsonsafslutning.

Brøndby har i øvrigt ingen oplagte kandidater at smide ind i boksen, hvis der skulle blive brug for et simpelt angrebsvåben på en besværlig bane. Andrija Pavlovic manglede forleden på Amager, og gør det igen i aften.

Men der er ingen grund til at fokusere på det, man ikke har. De 11 startende fra Brøndby skal være klar til et fodboldslag af de store. Viljen til sejr skal skinne igennem, og så må det bedste hold på banen på dagen trække sig ud som vinder.

Først og fremmest skal vi rejse os oven på pokalskuffelsen, så det er igen fint, at den kamp kommer så hurtigt efter

Sigurd Rosted til Brondby.com

Mulig startopstilling

Oppe foran mangler der virkelig alternativer. Både Uhre og Unge Kvistgaarden måtte lade sig skifte ud med skader torsdag aften i pokalen. Det gør så, at man må rykke Jesper Lindstrøm op i forreste geled, hvis da ikke man tænker i endnu mere alternative løsninger.

Simon Hedlund er heller ikke angriber med stort a, så der er virkelig noget at tænke over i forhold til det chanceskabende spil. Anis Slimane kan måske også være et alternativ helt i front som opspilsstation – men den helt oplagte løsning er svær at få øje på.

På midtbanen kan der blive plads til norske Tobias Børkeeiet, der i høj grad har fysikken til en kamp på mudder i Horsens. Ellers gælder det de sidste krampetrækninger i 2020 for at gå på vinterpause med minimum samme pointantal som nummer 1 i Superligaen.

Alt at spille for i Horsens og meget at se frem til i 2021.

… Fjerdommeren er i øvrigt Sandi Putros. Så er I advaret.

Brøndby-truppen:

1. Marvin Schwäbe (GK)
30. Mads Hermansen (GK)
3. Anthony Jung
4. Sigurd Rosted
5. Andreas Maxsø
6. Hjörtur Hermannsson
11. Mikael Uhre
17. Andreas Bruus
18. Jesper Lindstrøm
19. Morten Frendrup
21. Lasse Vigen
22. Josip Radosevic
24. Joel Kabongo
25. Anis Slimane
27. Simon Hedlund
31. Jagvir Singh
34. Andreas Pyndt Andersen
42. Tobias Børkeeiet