Før transfer-deadline: Her er der mest behov for nye spillere

De sidste dage i dette transfer-vindue nærmer sig med hastige skridt. Hidtil har der kun været afgang af spillere fra Brøndby IF. Spørgsmålet er, om CV har noget i ærmet til os op mod deadline.

Mikael Uhre ventes endeligt solgt inden længe. Derudover har der været tale om afskibning af spillere, som ikke kunne forvente at få mange spilleminutter i benene i foråret. Dermed står Brøndby IF egentlig ret meget det samme sted som før vinterens transfervindue.

Det forventede Uhre-exit vil dog rykke rigtig meget i forhold til den spillestil, man længe har praktiseret. For finder man i den nuværende trup finde en spiller, der kan gå ind og afløse Superligaens topscorer på tilfredsstillende vis?

Mulig forårsstartopstilling i skrivende stund (torsdag 27/1):

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 34.000 andre blå/gule fans

Nr. 1 ønsketransfer – En angriber med mål i støvlerne

Alle klubber er ude efter det i nærved ethvert transfervindue. Angribere, der kan score mål, kan man altid bruge. Men prisen kan løbe op i rigtig mange penge.

Marko Divkovic viste fine takter mod slutningen af efterårssæsonen. Hedlund skal nok bidrage med masser af løbearbejde som altid. Det unge trekløver Singh, Kvistgaarden og Salech banker på til flere minutter på banen. Pavlovic ser man nok helst sendt væk på en mindelig løsning.

Det efterlader os med 5-6 spillere til de to angrebspladser i 3-5-2-systemet.

En proven goalscorer får man ikke for småpenge. Men mon ikke CV arbejder i kulissen på at få noget nyt blod ind til at banke boldene i mål?

Nr. 2 ønsketransfer – En højre wingback med fart og stabilitet

Kevin Mensah bidrager med fart, lederskab og rutine. Andreas Bruus har også godt med speed i stængerne. Præstationerne svinger dog. Et blik nedover truppen efterlader derfor ønske om en virkelig forstærkning.

Her kunne man godt slå til, hvis der bød sig noget virkelig interessant til. Man har Blas Riveros i modsatte side. Her er der nøgternt set et godt stykke vej op i kvalitet, når man sammenligner med de kompetencer Mensah og Bruus besidder.

Man kan forstærke holdet væsentligt med en opgradering i højre side.

Nr. 3 ønsketransfer – En rutineret midterforsvarer

Såfremt Maxsø bliver hængende på Vestegnen – hvad det ser ud til pt. – så er man egentlig fint besat på de tre pladser i den bagerste trekæde. Tshiembe og nu skadesfri Wikström må forventes at tage plads på bænken langt det meste af tiden.

Men hvad nu hvis man kan optimere i forhold til besætningen? Transferfrie Bubacarr Sanneh nævnes som et varmt bud flere steder. Her ville man få en spiller ind, som tidligere har bevist sig i Superligaen.

Hvis en klub pludselig indfrier Maxsøs frikøbsklausul, vil det også efterlade et hul i bagkæden. Her står Rosted umiddelbart først for som lederen i midten, såfremt man stadig vil spille 3-5-2.