Lyngby-Brøndby

Lyngby 0-4 Brøndby – Kynisme og top mod bund

Brøndby viste sig fra sin kyniske side, da et ellers godt pressende Lyngby-hold blev straffet før pausen. Senere i kampen kunne sejren være blevet en del større, da den klare niveauforskel kom endnu mere til udtryk.

Lyngby BK 0-4 (0-2) Brøndby IF

27′ 0-1 Kevin Mensah
31′ 0-2 Jesper Lindstrøm
58′ 0-3 Simon Hedlund
73′ 0-4 Andrija Pavlović

Lyngby startede med masser af mod på tingene. Brøndby punkterede dog ethvert håb om point på kontoen, da udeholdets første to afslutninger blev sat i mål.

Fire forskellige spillere kom på måltavlen. Herudover noterede man sig flere opløftende takter. Jo, der var ild i Brøndby denne kolde søndag eftermiddag i Lyngby.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Startopstillingen

Indskiftet: Vigen, Pavlovic, Børkeeiet, Bruus & Slimane

Stadig ingen Lumb på venstre wingback. Unge Bjur falder så heldigvis mere og mere ind i rollen med flere afgørende aktioner. I modsatte side viste Kevin Mensah meget opløftende takter og kronede indsatsen med målet til 1-0.

Jesper Lindstrøm fik nok så vigtigt prikket hul på målkontoen i 2021. Overordnet set en helstøbt holdindsats, hvor der tilmed var masser af kvalitet at sende ind fra bænken.

De bagerste tre plus målmand Schwäbe var kølige som det danske vintervejr og kørte bolden rundt om presset efter behag. Hurtig tankegang og eksekvering i angrebet betød hård afstraffelse af Lyngbys fejl.

Tålmodig defensiv og skarp udnyttelse, når chancerne byder sig til

4-0-sejren over Lyngby var en paradeforestilling af Brøndbys største styrker: Dybt og tålmodigt forsvarsspil kombineret med effektiv udnyttelse af plads og rum længere fremme på banen.

Man er virkelig tålmodige med bolden og venter på, at chancerne byder sig til. Lyngby blev kørt trætte, da deres pres ikke kastede meget af sig. Ved Hedlunds udnyttelse af den løse bold ved 3-0-målet slukkedes den sidste gnist.

Brøndby anno 2021 ligner mere og mere et hold, der har taget tråden op fra efteråret 2020. FC Midtjylland fik også fuldt udbytte af søndagens anstrengelser via en kneben 1-0-sejr over Horsen. Status quo: Brøndby et enkelt point foran FCM på Superligaens førsteplads.

Næste kamp er mod Vejle på Brøndby Stadion søndag kl. 18. Endnu en kamp, hvor der ikke er råd til at smide point i en knivskarp topdyst.

Den samlede præstation

⚽⚽⚽⚽⚽❌