Brøndby - Horsens

Nedtakt: Brøndby IF 2-1 AC Horsens – Sejren er altid det vigtigste

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Brøndby IF fik skovlen under AC Horsens. Kønt var det ikke rigtig, men sejren kom i land til sidst. Ni point efter tre kampe og ingen grund til at klage.

Man skabte chancer til mere end de to mål, men den sidste præcision manglede for ofte. AC Horsens fik koldsveden frem i de allersidste minutter efter en sen reducering.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

⚽ Kampfakta

Brøndby IF 2-1 (2-0) AC Horsens

⚽ 5′ 1-0 Jesper Lindstrøm
⚽ 45′ 2-0 Simon Hedlund
⚽ 90′ 2-1 Michael Lumb

⏰ Søndag d. 27. september kl. 16:00 

Superligaen, Runde 3

Ganske få tilskuere på Vilfort Park 

Dommer: Michael Tykgaard

VAR-dommer: Jakob A. Sundberg

Advarsel til Rosted (’46)

Det er sejren, der tæller

Brøndby kom tidligt foran på et smukt mål, hvor Jesper Lindstrøm fuldendte angrebet på fornem vis. Herefter faldt man for langt tilbage på banen og overlod for meget initiativ til modstanderne fra AC Horsens.

Man skabte stadig chancer i den anden ende, hvor noget mere effektivitet havde pyntet og lukket kampen allerede i første halvleg. Simon Hedlund fik dog hjælp fra en afretning til at bringe Brøndby på 2-0 lige før pausen.

Sejren blev ikke kørt hjem på cruise control. Spillet hakkede videre med en masse fejlafleveringer og dårlige beslutninger – uden at Horsens skabte det helt vilde foran Brøndbys mål.

Der skulle et boldtab fra indskiftede Andreas Bruus til, før Horsens fik sat deres første mål ind i den stadig unge sæson 20/21. Herefter ventede så et par minutter, som ikke var specielt behagelige foran skærmen.

Men Brøndby fik trukket de sidste minutter ud af kampen, og dommerens fløjte lød befriende.

Maksimumpoint tre kampe inde i sæsonen. Der er andre klubber, der gerne havde byttet – også selvom spillet til tider har haltet.

Det er – trods alt – sejrene, der tæller i sidste ende.

Det var godt ✅

Man skabte rigeligt med chancer til at retfærdige sejren i sidste ende. Forsvaret gav ikke mange chancer væk. Man hev sejren hjem – selv på en spillemæssigt skidt dag.

De gode hold udmærker sig ved at indkassere 3 point, selvom spillet lader en del tilbage at ønske.

Det var skidt ❌

Det kunne have kostet dyrt at overlade så meget spil til Horsens. Brøndby forsømte at tage ejerskab på kampen ved at holde bolden i egne rækker. Der var rigtig mange fejlafleveringer og forkerte beslutninger.

En bedre modstander havde givetvis straffet Brøndby bedre, end Horsens var i stand til.

Hvis vi kigger på de chancer, som vi skaber, kontra dem AC Horsens skaber, så kan vi endda vinde endnu større.

Niels Frederiksen til Brondby.com

Tre ting vi fik svar på

1️⃣ (Fra optakten) Får Brøndby skabt rigeligt med chancer overfor en modstander, som højst sandsynligt kommer til at stå meget dybere på banen end FCN og FCK?

Svar: Ja, der var chancer til mere end to mål – men skarpheden manglede.

AC Horsens kom i øvrigt langt højere op på banen, end hvad man måske forventede på forhånd. Bo Henriksen er fortid, og så havde modstanderen også et tidligt mål at indhente.

2️⃣ (Optakt) Kommer der tempo i spillet, eller får Horsens held med at skabe mange afbrydelser ved dødbolde?

Svar: Selvom det ikke var Horsens’ gameplan i samme grad som tidligere, ville man gerne have skabelonerne på plads ved dødbolde. Den tidlige Brøndby-føring rykkede sikkert også nogle ting rundt, så det ikke blev en typisk Horsens-kamp – og tak for det.

3️⃣ (Optakt) Fortsætter Horsens det skuffende spil, selvom man står overfor favoritmodstanderen Brøndby?

Svar: AC Horsens kom friskt frem over stepperne og var nærgående ved et par lejligheder. Kampen kunne dog også have været lukket ved pausetid, hvis Brøndby havde været skarpere foran kassen.

Horsens noterede sig spillemæssig fremgang men har stadig ikke sat point ind på kontoen – en svær sæson truer forude.

Vi skal også tage de grimme sejre

Mikael Uhre til Brondby.com

Startopstillingen – Bjur erstattede Bruus

FOTO: Brøndby IF’s Instagram-profil

Indskiftet: 59′ Bruus (Bjur) 59′ Radosevic (Frendrup) 68′ Slimane (Lindstrøm) 88′ Børkeeiet (Vigen) 88′ Corlu (Hedlund)

Uden for kamptruppen: Tørnes, Kabongo, Skipper, Gammelby, Kvistgaarden, Pavlovic

Bjur trådte ind i startopstillingen på bekostning af Bruus, så man fik en ventrebenet på venstre wingback. Kevin Mensah byttede i samme forbindelse over i højresiden.

Niels Frederiksen var i øvrigt ikke tilfreds med, at Mensah vendte rø… til i en nærkamp, som man tydeligt kunne høre på tv.

Andreas Maxsø sæsondebuterede, hvilket som forventet skubbede Hjörtur Hermannsson ud på bænken – og de to unge forsvarere Skipper og Kabongo helt ud på tribunen.

Peter Bjur kunne have scoret med lidt mere held og viste generel fremgang i forhold til første kamp på wingbacken mod FC Nordsjælland. Lasse Vigen skal fremhæves for sin kæmpe arbejdsindsats, der var en sand fryd for øjet. Ellers var der plads til forbedring mange steder.

Og så var der comeback til Rezan Corlu i de døende minutter, som ikke blev så behagelige at overvære. Corlu var heldigvis ikke for fin til at losse kuglen ud af kommunen, da det brændte på.

Dem holdt vi særligt øje med

(Optakt) Andreas Maxsø havde en vital rolle i seneste sæson. Kan han samle taktstokken op efter to sejre uden ham?

Facit: Anfører Maxsø trådte ind på holdet med vanlig autoritet og var med til at kæmpe sejren hjem.

Sigurd Rosted må hermed lide under, at han bliver skubbet tilbage ud på en plads, som ikke passer ham ligeså godt som styrmandsrollen i midten.

(Optakt) Der bliver sandsynligvis god plads til Andreas Bruus i kraft af, at Horsens vil lukke det centrale område ned. Sparker den stærke indlægsfod igen noget lækkert indover?

Facit: Bruus fik den sidste halve time på banen, hvilket der ikke kom meget godt ud af. De tidlige og præcise indlæg så vi ikke noget til. Til gengæld noterede man sig et dyrt boldtab, netop da kampen gik ind i tillægstiden.

(Optakt) Jesper Lindstrøm var i perioder en nydelse at følge mod FCN og FCK. Men hvad nu, når man møder en anderledes defensivt orienteret modstander?

Facit: Fem minutter skulle der gå, og så havde ‘Jobbe’ lagt nye alen til sin store popularitet. Sublim boldbehandling og afslutning førte til Brøndbys føringsmål efter en smart pasning fra Simon Hedlund.

Herefter kunne der godt være kommet mere slutprodukt ud af anstrengelser – men vi gemmer det gerne til endnu en sejr i næste runde, hvor turen går til Randers fredag aften.

Jeg tog lige nogle træk med bolden ind i banen, og så røg bolden ind i mål.

Jesper Lindstrøm til Brondby.com