OB - Brøndby

OB 0-3 Brøndby IF: Når BIF marcherer frem

Der var klasseforskel og OB kunne prise sig lykkelige for, at Brøndby ikke moste på efter pausen. Duoen Lindstrøm/Uhre viste uhørt skarphed med et vaskeægte assist/scorings-hattrick.

OB 0-3 (0-3) Brøndby IF

20′ 0-1 Mikael Uhre
35′ 0-2 Mikael Uhre
40′ 0-3 Mikael Uhre

De første minutter af kampen tilhørte faktisk OB, som kom ud med masser af gejst og vilje. Men da Brøndby først fik gang i maskineriet, stod det hurtigt klart, at der var klasseforskel på de to mandskaber i alle henseender.

Man måtte igennem tre store chancer, før Uhre satte sig igennem og plaffede Brøndby på 1-0. Herefter fungerede særligt samarbejdet mellem Lindstrøm og Uhre så suverænt, at man sjældent har set noget lignende i Superligaen.

Jobbe serverede kuglen for makker Uhre – og denne gang blev oplæggene behandlet efter fortjeneste. En med højre, en med venstre og en med hovedet.

3-0 foran og til pause. OB kom ud til 2. halvleg i en meget defensiv opstilling. Man skulle ikke risikere yderligere afstraffelse fra drengene i gul og blå.

Absolut en toppræstation når man sætter tingene eftertrykkeligt på plads før pausen.

FCK og FCM spillede umiddelbart efter 0-0 i en kedelig kamp i Parken. Dermed er Brøndby sikre på at gå ind i slutspillet på Superligaens førsteplads.

4 point ned til FCM er der pt. at gøre godt med. Fordelen ligger på Vestegnen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Startopstillingen – Førsteholdet slog til igen

Indskiftet: Vigen, Slimane, Fallenius, Bruus & Børkeeiet

Der er ingen som helst grund til at ændre på ovenstående 11 startere. Det bliver denne opstilling, der skal bære Brøndby igennem resten af sæsonen – selvfølgelig med forbehold for skader og karantæner.

Niels Frederiksen har fået skabt en slagkraftig enhed med pondus i begge ender af banen. Angrebene fører til masser af chancer, som bliver udnyttet i tilstrækkeligt omfang.

Defensiven står bomstærkt under ledelse af anfører Maxsø. På samme tid formår man at spille bolden op igennem rækkerne, hvilket giver plads, når modstanderen sætter presset ind.

Pilen peger bare op og atter op. Brøndby IF rider på en bølge, der giver minder om fordums storhed.

Hvem ved, om det rækker til det helt sjove? Man skal efterhånden anstrenge sig for at bevare pessimismen. Håbet lever – og det varmer så dejligt indeni.

På søndag kl. 17 venter en drabelig dyst imod AGF på Brøndby Stadion.

Den samlede præstation

⚽⚽⚽⚽⚽⚽