SønderjyskE - Brøndby

Optakt: SønderjyskE – Brøndby IF – Tre veje til succes i Haderslev

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Det var et behageligt syn for enhver Brøndby-fan at tjekke stillingen i Superligaen under den overståede landskampspause. Næste stop er i Haderslev, hvor Glen Riddersholms drenge tager imod.

Man kan som sådan godt dele efteråret i Superligaen op i tre etaper. Den første bestod af fire kampe, som alle blev vundet via smalle sejre.

Anden etape består ligeledes af fire kampe imod først SønderjyskE ude – dernæst venter FCM hjemme, AaB ude og OB hjemme. Hvis Brøndby kan hente otte point eller derover i disse fire kampe, må denne næste Superliga-periode være mere end godkendt.

Før dansk fodbold går på vinterpause, venter så yderligere fem kampe i ligaen, som bliver kickstartet med en pokalkamp på Brøndby Stadion mod Ledøje-Smørum fra Danmarksserien.

Lige nu er jeg bare glad for bare at være med i bussen og rejse med truppen til Haderslev

Andrija Pavlovic til Brondby.com

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

⚽ Kampfakta

⏰ Søndag d. 18/10 kl. 16:00

Dommer: Sandi Putros

VAR-dommer: Michael Tykgaard

TV-kanal: Kanal 9

⚔️ Seneste fem indbyrdes opgør

⚽ 2/6 2020 Brøndby IF 1-0 SønderjyskE

⚽ 30/10 2019 Brøndby IF 0-1 SønderjyskE (Pokalturneringen)

⚽ 29/9 2019 SønderjyskE 2-1 Brøndby IF

⚽ 25/11 2018 SønderjyskE 0-2 Brøndby IF

⚽ 16/9 2018 Brøndby IF 2-4 SønderjyskE

Tre veje til succes i Haderslev

1️⃣ SønderjyskE vil ganske givet komme ud og byde Brøndby IF op til dans med offensivt spil. Det bekommer Niels Frederiksen og drengene fint, da der derved bliver plads til giftige omstillinger den anden vej.

Brøndby IF anno 2020 er et hold med masser af fart i benene. Spillere som Lindstrøm, Mensah, Uhre, Bruus og Hedlund skal ikke have mange frie kvadratmeter, før de er stukket afsted mod nye mål.

I Randers blev kampen (næsten) lukket med en forrygende omstilling, hvor Vigen fandt Uhre, der scorede sikkert. Noget lignende kan blive opskriften på tre point i Haderslev.

2️⃣ Når og hvis SønderjyskE går højt i presset på Brøndbys bagerste tre, skal kvaliteten og modet være til stede for at spille bolden forbi presset. Det kan selvfølgelig godt være en giftig taktik, da modstanderen risikerer at stjæle kuglen højt i banen.

Brøndbys forsvarere plus målmand Schwäbe har dog så mange evner på bolden, at muligheden for at fange SønderjyskE i et højt pres er tilstede.

3️⃣ Og så er der dødboldene, som har kastet flere scoringer af sig allerede i sæson 20/21. Sigurd Rosted har virkelig pyntet med sin tilstedeværelse i modstanderens straffesparksfelt. To scoringer samt et forsøg, som Uhre samlede op og udnyttede til at sætte det sene sejrsmål ind i Parken.

Hvis spillet ikke kører som smurt, kan Brøndby godt tænkes at skabe chancer på hjørnespark og frispark. Et tophold bør altid have flere strenge at spille på.

Man kan mærke, at der er den der ungdommens optimisme

Jan Bech til Bold.dk

Forventet startopstilling

Bænken: Hermansen – Hermannsson – Børkeeiet – Slimane – Pavlovic – Radosevic – Corlu

Uden for kamptruppen: Tørnes, Kabongo, Skipper, Kvistgaarden, Riveros, Bjur

Sandsynlig debut til Pavlovic, men Riveros må vente

Andrija Pavlovic har allerede spillet sit første derby i Brøndby-trøjen. Det fandt dog sted i Reserveligaen – med scoring til følge – og dermed har serberen stadig sin officielle debut til gode.

Den kommer dog med al sandsynlighed i Haderslev men næppe fra start. Det vil give mening at sende den høje angriber i spil i ethvert tænkeligt kampforløb hen mod slutfløjt.

Derudover har Brøndby som bekendt også fået en ny venstre wingback i truppen, da Blas Riveros blev hentet til på transfervinduets sidste dag.

Riveros spillede begge kvalifikationskampe for sit hjemland Paraguay i landskampspausen, hvorfor man må antage, at han næppe sendes i kamp allerede.

Niels Frederiksen havde Radosevic med i sin startopstilling i forrige Superliga-runde. Denne gang bliver gættet herfra, at Vigen tager sin startplads tilbage.

Jeg holder mig klar til, når det er min tur til at komme ind og spille

Anton Skipper til 3point.dk

Flere spillere på spring for at komme ind

Altså bliver startopstillingen meget lig det, vi har set hidtil i sæsonen. Der har ikke manglet point, så hvorfor egentlig også ændre det store?

Rezan Corlu står på spring for at komme ind, og det samme gør Slimane og Børkeeiet, som også var afsted på landsholdsopgaver.

Der er absolut nogle spændende kort at spille ud med fra bænken, hvis kampforløbet skal ændres undervejs.

I Brøndbys tilfælde er det en klar fordel, at man i denne corona-tid har hele fem udskiftninger at gøre godt med.