Randers FC - Brøndby IF

Randers FC 4-2 Brøndby IF: Kaptajnen gik ned med sit skib

Brøndby skabte chancer på samlebånd – og brændte det meste. Uheldigvis havde kaptajn Maxsø en virkelig dårlig dag i forsvaret. Derfor endte det med et uhyre skuffende nederlag i Randers.

Randers FC 4-2 (1-1) Brøndby IF

16′ 0-1 Hjörtur Hermannsson
29′ 1-1 Tosin Kehinde
46′ 2-1 Vito Hammershøj-Mistrati
48′ 3-1 Erik Marxen (Straffe)
73′ 3-2 Simon Hedlund
87′ 4-2 Tobias Klysner

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

Det gik godt

Brøndby skabte et orgie af målchancer. Man fandt igen og igen vejen igennem Randers’ forsvar. Intet kunne stoppe den blå/gule offensiv.

Hedlund var især i 2. halvleg fuldstændig ustyrlig. Fik scoret et mål, der desværre blev – korrekt – annulleret. Tilkæmpede sig et straffe. Scorede et reduceringsmål. Og skabte derudover et hav af farlige situationer.

Corlu fik langt om længe en reel chance for at vise, at han stadig kan spille fodbold. Det kom der faktisk flere spændende aktioner ud af. Han viste sig hermed klar til slutspurten i Mesterskabsspillet.

Hverken Jung eller Radosevic kom i karantæne til braget mod FCM.

Det gik mindre godt

Man fik slet ikke sat trumf på i forhold til hvor meget. man skabte fremad banen. Kampen burde retteligt have været lukket inden Randers’ udlignende mål.

De brændte muligheder blev bare flere og flere, som kampen skred frem. Indskiftede Pavlovic nåede således at misbruge to kæmpechancer bare i kampens tillægstid.

Anfører Maxsø ramte en decideret offday. Det startede med en tabt luftduel til Egho, der førte til 1-1-målet.

I starten af 2. halvleg ramlede det så fuldstændig. Først tabte Maxsø sin markering ved 2-1-målet. Siden begik han et decideret klodset og dumt straffespark. Måske derfor afstod Maxsø fra at sparke straffesparket, som topscorer Uhre så misbrugte.

Man rammer en dårlig dag en gang imellem – bare surt det skulle ske lige nu, hvor tingene virkelig spidser til.

Lindstrøm og Uhre var ikke på toppen spillemæssigt. Begge spillere virker slidte efter en sæson med masser af minutter i benene.

Måske skal der friske ben til her til sidst?

Startopstillingen

Indskiftet: Mensah, Corlu, Pavlovic & Frendrup

Advarsel: Maxsø (’48)

Frendrup var sat af til fordel for Vigen. Operationen lykkedes – men patienten døde.

Brøndby skabte masser af chancer og farlige situationer med den mere fremadrettede midtbane. Desværre var skarpheden fraværende både foran og bagved på Brøndby-holdet.

Bjur var foretrukket på venstre wingback – hvad han nok ikke burde have været, da fysikken ikke holdt til det.

Selvom man tabte med de klare cifre 2-4, sad man tilbage med en ærgerlig smag i munden. Man kunne virkelig takke sig selv for, at man ikke fik noget med fra Randers.

Sækken blev ikke snøret til, da man havde mulighederne.

Profilen

Simon Hedlund var i overdådigt spilhumør. Randers-forsvaret anede ikke deres levende råd, når svenskeren igen og igen flænsede gennem de bagerste rækker.

En præstation, der giver løfter om mere af samme slags.

Den samlede præstation

⚽⚽❌❌❌❌

Når man på den måde glemmer at dække op – og samtidig misbruger chance på chance i angrebet – kan det ikke blive til mere end to bolde.

Næste kamp

FCM gæster Brøndby Stadion på søndag kl. 18. Et længe ventet brag, der kan sætte guldet mere eller mindre på plads – eller sprænge guldkampen pivåben igen.

Brøndby har i den grad revanche til gode. Tre kampe i sæsonen mod samme modstander er endt med tre nederlag. Tre kampe, der burde have kastet MEGET mere af sig.

Man får et fjerde og sidste forsøg. Brøndby SKAL vinde, hvis guldduften ikke skal så godt som forsvinde over Vestegnen. Og så er der altså også en meget vigtig andenplads at forsvare.

Alt på spil på søndag!