SønderjyskE - Brøndby

SønderjyskE 2-0 Brøndby IF – Godt spil men første nederlag

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Brøndby spillede en flot første halvleg og skabte mere end rigeligt til at score. Målene udeblev dog, og så trak SønderjyskE det længste strå i en anden halvleg, hvor udeholdet løb tør for idéer.

Niels Frederiksen anførte, at Brøndby spillemæssigt viste noget af det bedste hidtil i sæsonen. Det er dog kun en ringe trøst, når man ikke kan sætte trumf på med mål og point.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med 32.000 andre fans

⚽ Kampfakta

SønderjyskE 2-0 (0-0) Brøndby IF

⚽ 48′ 1-0 Haji Wright
⚽ 54′ 2-0 Alexander Bah

⏰ Søndag d. 18. oktober kl. 16:00 

Superligaen, Runde 5

Brøndby var ikke skarpe nok foran mål, og så vandt SønderjyskE

Overskriften siger egentlig det hele. Brøndby spillede en hurtig og seværdig omgang fodbold i første halvleg – uden at få kuglen i kassen. Og så gik det som så ofte før i den slags kampe.

Glen Ridderholm benyttede et lille trick, da presset fra Brøndby var hårdest. Målmanden satte sig ned og krævede behandling, så træneren kunne samle tropperne. Et meget godt billede på kampforløbet før pausen.

Så gjaldt det anden halvleg, og her var Brøndby for flinke i en Sønderjysk omstilling, hvor man godt kunne have brugt et professionelt frispark. I stedet fik hjemmeholdet ført kontraen igennem, så brølstærke Haji Wright kunne sende kuglen i kassen uden chance for Marvin Schwäbe.

Blot seks minutter senere blev kampen reelt afgjort, da hurtige kombinationer i og omkring Brøndby-feltet førte til, at Alexander Bah kom foran en skidt spillende Mensah og satte 2-0-målet ind.

Debut til Pavlovic og manglende plads til offensiven

Foran 2-0 kunne SønderjyskE stille sig tilbage og forsvare deres føring. Det efterlod ikke meget plads til Brøndbys hurtigløbere, og de store chancer kom ikke som perler på en snor.

Pavlovic fik debut og nåede at misbruge en pæn mulighed, mens Corlu også fik overplaceret sit forsøg mod slutningen. Det ligner en tanke, at Brøndby får problemer mod hold, der vælger at stå dybt.

Men det er ikke tid til at male Fanden på væggen – endnu. Marginalerne har været en del med Brøndby i sæsonstarten. Nu gik tingene lidt imod i Haderslev, mens spillet pegede klart fremad før pausen.

Man kan som bekendt ikke få alt, man peger på, her i livet.

Der er momenter i vores spil, som vi godt kan bruge

Niels Frederiksen til Brondby.com

Tre veje, der desværre ikke førte til succes i Haderslev

1️⃣ (Fra optakten) SønderjyskE vil ganske givet komme ud og byde Brøndby IF op til dans med offensivt spil. Det bekommer Niels Frederiksen og drengene fint, da der derved bliver plads til giftige omstillinger den anden vej.

Sådan gik det:

SønderjyskE kom frem og pressede Brøndby i første halvleg, hvilket efterlod masser af plads til specielt en Jesper Lindstrøm i hopla. Som halvlegen skred frem accepterede sønderjyderne dog, at de ikke kunne være med spillemæssigt og stillede sig tilbage på banen.

2️⃣ (Optakt) Når og hvis SønderjyskE går højt i presset på Brøndbys bagerste tre, skal kvaliteten og modet være til stede for at spille bolden forbi presset. Det kan selvfølgelig godt være en giftig taktik, da modstanderen risikerer at stjæle kuglen højt i banen.

Sådan gik det:

Brøndby førte flere gange bolden frem i banen forbi SønderjyskEs forreste pres. Desværre blev der ikke mål ud af de flotte kombinationer.

3️⃣ (Optakt) Og så er der dødboldene, som har kastet flere scoringer af sig allerede i sæson 20/21. Sigurd Rosted har virkelig pyntet med sin tilstedeværelse i modstanderens straffesparksfelt. To scoringer samt et forsøg, som Uhre samlede op og udnyttede til at sætte det sene sejrsmål ind i Parken.

Sådan gik det:

Josip Radosevic var tæt på i første halvleg efter et fikst indøvet fladt hjørnespark. Hvis sparket havde været en smule mere yderligt placeret, var Brøndby kommet foran og kampforløbet et helt andet.

Men sådan skulle det desværre ikke gå i solbeskinnede Haderslev en søndag eftermiddag i oktober.

Da de først kom foran, stillede de sig bare tilbage, og så var det svært for os at score

Andreas Maxsø til Brondby.com

Startopstillingen

FOTO: Brøndbys Instagram-profil

Indskiftet: 63′ Pavlovic (Hedlund) 63′ Corlu (Frendrup) 73′ Slimane (Mensah)

Lasse Vigen døjede (igen) med småskavanker, og så var der atter plads til Radosevic i startopstillingen. Det slap han særligt i første halvleg godt fra, hvor han sagtens kunne have scoret til 1-0.

Kevin Mensah var svag i venstresiden, hvorfor man må prise sig lykkelig for, at Blas Riveros nu er ankommet til den Københavns Vestegn.

Hverken Hedlund eller Uhre viste skarphed i Haderslev. Pavlovic greb dog heller ikke chancen med kyshånd, da der faldt et par tilbud af mod slutningen af kampen.

Rezan Corlu kom ind fra bænken og viste prøver på sine hurtige vendinger og gode spilforståelse. Niels Frederiksen har masser af folk at bytte ud med, hvis spillet ikke kaster mål og point af sig.

Næste opgave bliver i øvrigt heller ikke nem, når FC Midtjylland kommer på besøg på et mennesketomt Brøndby Stadion.

Havde vi scoret, så havde vi haft en anden kamp og ikke stået her og talt om, at vi spillede en dårlig kamp

Jesper Lindstrøm til 3.point.dk