Sæson 19/20 - Brøndby IF

Tid til at ryste posen? 4 mere eller mindre oplagte ændringer

https://www.facebook.com/groups/473428369366677

Mesterskabsspillet er startet på værst tænkelige måde for Brøndby IF. To svære kampe har budt på 0 point i udbytte. Det billede skal selvfølgelig ændres snarest muligt, hvis man vil noget i toppen af Superligaen.

Spillet på banen har egentlig ikke haltet i bekymrende grad. Alligevel er der ting, man – måske – med fordel kan ændre på til kampen mod AGF.

Det er ikke alle spillere, der rammer topniveau pt. Heldigvis sidder der friske folk på bænken, som – måske – kan gå ind og gøre en forskel. Lad os kigge på nogle mere eller mindre oplagte ændringer i startopstillingen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

En frisk startopstilling mod AGF

1) Rosted ind for Hermannsson

Hjörtur Hermannsson har gjort det fint som højre forsvarsspiller. Han kostede godt nok et straffespark mod FCK med en hånd oppe, hvor den ikke burde være. ‘Firmaets mand’ er dog blevet langt mere sikker i spillet med bolden end tidligere set.

Omvendt sidder Sigurd Rosted på bænken og får splinter bagi. Det var ikke meningen med at købe nordmanden før sæsonen. Hermannssons kontrakt udløber til sommer og bliver næppe forlænget, da islændingen har udtrykt ønske om at prøve noget nyt.

Sigurd Rosted må være meget motiveret til at gå ind og bevise sit værd.

2) Bruus ind for Mensah

Kevin Mensah har mere spillet sig af, end Bruus har spillet sig på. De sidste par kampe har spillet haltet gevaldigt for Kevin Mensah, der har kostet lige rigeligt i defensiven.

Store tekniske fejl har givet anledning til mange frustrationer. Helt sikkert også på trænerbænken.

Andreas Bruus har siddet ude længe og kan helt sikkert trænge til at få brugt nogle kræfter. Måske de tidlige, effektive og præcist slåede indlæg igen bliver fundet frem mod AGF?

3) Vigen ind for Frendrup

Morten Frendrup slap (igen) for karantæne, da dommeren (igen) erkendte sin fejl. Derfor er han alligevel i spil til startopstillingen på søndag.

Den energiske spiller har desværre ikke ramt sit vanlige høje niveau. Man kan så også med rette anføre, at han ikke spiller sin foretrukne plads, når Brøndby skal skabe spillet mod en lavtstående modstander.

Man kunne måske også finde plads til Frendrup på højre wingback? Eller også kunne man sætte Radosevic på bænken, så der blev plads på den defensive midtbane?

Lasse Vigen har tidligere vist sig som en spiller, der kan gå ind at tage lederskab på midtbanen og diktere slagets gang. Det bliver der brug for mod AGF.

Måske er det i virkeligheden ikke så skidt med en lille pause til Morten Frendrup.

4) Pavlovic ind for Hedlund

Man sætter ikke topscoreren på bænken. Dermed må pilen pege på Simon Hedlund, der ellers yder et stort stykke arbejde oppe foran. Hvis man sætter Lindstrøm op i forreste linje, mister man ham i det mellemrum, hvor han tidligere har brilleret.

Hedlund har ikke været afgørende nok, når man ser på det store billede. Andrija Pavlovic er omvendt ved flere lejligheder kommet ind fra bænken og har bevist sit værd.

Det ville give noget tiltrængt friskhed at kunne spille bolden op til en stor og boldfast angriber fra første fløjt. AGF kommer givetvis ikke til Brøndby Stadion for at efterlade plads nede bagved. Her kan Pavlovic blive et nyttigt våben.

Disse 4 ændringer ligner de mest oplagte fra start mod AGF. Noget helt andet er, at man kunne vælge at skifte formation fra start.

En 4-3-3 har tidligere vist sig som en brugbar løsning i løbet af kampene. Måske Niels Frederiksen for alvor ryster posen på søndag?