Baneinvasion

Top 10 bedste mål 20/21 – Der var Jobbe og alle de andre

Brøndby IF scorede 60 mål i sæson 20/21 inklusive pokalturneringen. Her får du en top 10 over de flotteste af slagsen. Der var Jobbe og alle de andre.

De bedste mål faldt i første halvdel af sæsonen. Men det forhindrede ikke tusinder af Brøndby-fans i at fejre mesterskabet til sidst.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

10) Mikael Uhre til 2-1 over AGF

En god angribernæse skal belønnes. Især når målet falder på så afgørende et tidspunkt af sæsonen.

Læg mærke til at Uhre faktisk starter sit løb før den ‘fatale’ tilbagelægning. Stor klasse at snuse den op.

9) Blas Riveros til 1-0 over OB

Stakkels Blas Riveros fra Paraguay. Nåede at score denne kanonkasse i sin Superliga-debut – og blev så alvorligt skadet. Vi må håbe, at der kommer mere af denne slags i sæson 21/22.

8) Mikael Uhre til 3-0 over OB

Ikke så meget målet i sig selv – men mere den perlerække scoringen fuldendte.

Mikael Uhre scorede på 3 oplæg af Jesper Lindstrøm i samme halvleg. 1-0 med højre ben. 2-0 med venstre ben. 3-0 med hovedet. Hvilket vaskeægte hattrick!

7) Mikael Uhre til 1-0 over FC Nordsjælland

Når bolden kommer lidt pludseligt til én, så må man tænke hurtigt. Uhre viste igen angribernæsen og krøllede denne føring ind på finurlig og flot vis.

6) Simon Hedlund til 1-0 mod FCN

Sådan skulle dén da bare hakkes i kassen!

Simon Hedlund skød 2021 i gang med dette fornemme mål, der tilmed rakte til sejr ude over FC Nordsjælland. Om Hedlund nogensinde rammer kuglen igen på samme vis må tiden vise.

5) Jesper Lindstrøm til 4-0 over Lyngby BK

Carsten Werge opdagede ikke, hvad der var hændt.

Jobbe havde såmænd smadret kuglen op i krogen fra en meget spids vinkel. Sikke et missil!

4) Jesper Lindstrøm til 1-1 mod FCK

Vital scoring mod en ærkerival i knæ. Kevin Mensah med en lang bold til Mikael Uhre, som – måske lidt tilfældigt – får lagt den smukt af til fremadstormende Jesper Lindstrøm, der ingen nåde viser og banker kuglen fladt i kassen helt ude ved roden af stolpen.

Det er vist ikke for meget sagt, at Jobbe fik en flyvende start på sæsonen.

3) Lasse Vigen til 1-0 mod FCK

Lasse Vigen tog sagen i egen hånd og sparkede bolden utageligt i kassen. Et mål, der brød dødvandet i et derby, der realistisk set kunne være tippet begge veje.

Det er, når det virkelig gælder, at man skal vise kølighed på højeste niveau.

2) Jesper Lindstrøm til 3-0 mod OB

Som modstander bør man nok have fokus på ikke at lade Jobbe trække ind i banen og fyre kanonen af. Her sætter han den helt op i hjørnet uden chance for Oliver Christensen i OB-målet.

Lindstrøm ville på ingen måde stå tilbage for Blas Riveros og Andrija Pavlovic, som tidligere i kampen havde scoret deres første mål for Brøndby. Der skulle mere til at hamle op med efterårets absolutte kanonkonge.

1) Jesper Lindstrøm til 1-0 mod AC Horsens

Anthony Jung viser endnu en gang sin præcise pasningsfod, da han spiller kuglen frem til Simon Hedlund. Svenskeren er hurtig i omtanke og handling, da han skubber bolden på tværs til Lindstrøm, der stadig har et stykke arbejde at gøre.

Dommer Tykgaard skal fx passeres, før der kan laves tunnel på Hallur Hansson. Endnu et par små berøringer og så ligger bolden præcis som den skal. Højrebenet svinges nok engang – kuglen går utageligt i kassen til en tidlig føring mod Horsens.

En hel række af flotte detaljer og en fortjent nummer 1 på listen over de flotteste scoringer i jubelsæsonen 20/21.

Alle Brøndbys Superliga-mål 20/21