Brøndby 3-2 FC Nordsjælland

Top 3 – De bedste Brøndby-kampe i efteråret 2020 … Og de dårligste

Første halvdel af sæson 20/21 var overordnet set en kæmpe succes. Her kommer en top 3 over de bedste præstationer af drengene i gul og blå – og top 3 over de mest skuffende kampe.

Det er en god ting, at der er langt mere at vælge imellem, når der skal findes emner til de bedste præstationer i efterårssæsonen. Nederlag var der da også – men de kan faktisk tælles på en enkelt hånd.

👍 De bedste kampe i efteråret 2020

3) FC København 1-2 Brøndby IF

Nej, spillet var faktisk ikke rigtig noget at råbe hurra for i sæsonens første fire kampe. Men det har de fleste nok glemt alt om, da alle kampene blev vundet.

En sejr i Parken over ærkerivalerne fra FCK er bestemt ikke noget, man ser hvert år – derfor hører kampen naturligvis til på denne liste.

2) Brøndby 2-1 SønderjyskE

Revanche til Brøndby mod SønderjyskE, der havde vundet sæsonens første indbyrdes opgør. I denne kamp burde der aldrig have været tvivl om udfaldet, da drengene i gul og blå dominerede fra start til slut.

Anis Ben Slimane kom ind fra bænken og sendte kuglen forløsende i kassen med få minutter tilbage på klokken. En gennemført god præstation i en kamp, der burde have været vundet langt større.

1) Brøndby IF 3-1 OB

Blas Riveros fik debut i Superligaen og tordnede føringsmålet i kassen. Andrija Pavlovic fik også åbnet sin målkonto med sin kølige afslutning ved 2-0-målet. Og så bød Jobbe på nok en fornem scoring fra distancen.

Malurt var der dog også i bægeret. Riveros blev langtidsskadet, og Rezan Corlu måtte også udgå med en skade. OB fik lov at luske et trøstmål ind til sidst – clean sheets var der ikke mange af i efteråret 2020.

Overordnet set en kamp, hvor Brøndby fik vist sig frem som et ægte tophold.

👎 De dårligste kampe i efteråret 2020

3) Brøndby IF 2-3 FC Midtjylland

Den første time var vel egentlig sæsonens allerbedste spillemæssige præstation fra Brøndbys side. FCM blev trykket langt tilbage på banen og var helt ude i tovene. Hjemmeholdet forsømte dog at score flere mål i den gode periode – og det blev ufatteligt dyrt.

Efter FC Midtjyllands reducering ændrede kampen fuldstændig karakter. Nu var FCM det dominerende hold, og man ventede egentlig bare på, at det skulle gå galt.

Og helt galt gik det da også. På den allermest bitre måde dybt inde i overtiden.

2) AaB 2-1 Brøndby IF

Fjerde kamp mod AaB i 2020 og fjerde nederlag. En stime, der absolut skal laves om på i 2021. Brøndby var bare ikke gode i denne kamp og tabte fuldt fortjent.

I øvrigt meget sigende for efterårssæsonen, at man lukkede et mål ind sidst i kampen, hvor man måske kunne have fedtet en uafgjort med hjem til Vestegnen.

AaB gjorde ondt på Brøndby i 2020 – mest af alle modstandere.

1) Fremad Amager 2-1 Brøndby IF

Deltagelsen i pokalturneringen blev en gigantisk fiasko. Først måtte man nøjes med en sølle 1-0-sejr over Danmarksserieholdet fra Ledøje/Smørum i en utroligt kedelig kamp.

Kort før jul bød så på en tur til Sundby Idrætspark, hvor kampbilledet blev totalt på hjemmeholdets præmisser. Fremad Amager stod dybt på banen og lurede på hurtige omstillinger hvilket gjorde ondt på Brøndby.

Marvin Schwäbe svigtede stort – både på første og andet mål til Fremad Amager, hvor forsvaret heller ikke fik lukket ordentlig af. Spillet var for langsomt og nølende. Offensiven kunne ikke trænge igennem den tunge defensiv – og så måtte det gå, som det gjorde.

Brøndby glippede et af to mulige trofæer i sæson 20/21 med en rigtig lortekamp på Lorteøen.