Brøndby 3-2 FC Nordsjælland

Top 5 Brøndby-mål i sæson 20/21 før mesterskabsspillet: Jobbe og de andre

Umiddelbart før mesterskabsspillet er det på sin plads at gøre status over de flotteste mål scoret af Brøndby IF hidtil i den næsten tilskuerfri sæson 20/21.

I et stykke tid så det ud som om, at Jesper Lindstrøm skulle sætte sig på alle de fede Brøndby-scoringer i sæsonen. Siden er der dog kommet andre til, selvom den gode Jobbe på ingen måde er slået af tronen.

Klik her for at være med i ‘For Alle Os Med Brøndby I Hjertet!’ på Facebook sammen med over 30.000 andre fans

5) Simon Hedlund til 1-0 mod FCN

Sådan skulle dén da bare hakkes i kassen!

Simon Hedlund skød 2021 i gang med dette fornemme mål, der tilmed rakte til sejr ude over FC Nordsjælland. Om Hedlund nogensinde rammer kuglen igen på samme vis må tiden vise.

4) Jesper Lindstrøm til 1-1 mod FCK

Vital scoring mod en ærkerival i knæ. Kevin Mensah med en lang bold til Mikael Uhre, som – måske lidt tilfældigt – får lagt den smukt af til fremadstormende Jesper Lindstrøm, der ingen nåde viser og banker kuglen fladt i kassen helt ude ved roden af stolpen.

Det er vist ikke for meget sagt, at Jobbe fik en flyvende start på sæsonen.

3) Lasse Vigen til 1-0 mod FCK

Lasse Vigen tog sagen i egen hånd og sparkede bolden utageligt i kassen. Et mål, der brød dødvandet i et derby, der realistisk set kunne være tippet begge veje.

Det er, når det virkelig gælder, at man skal vise kølighed på højeste niveau.

2) Jesper Lindstrøm til 3-0 mod OB

Som modstander bør man nok have fokus på ikke at lade Jobbe trække ind i banen og fyre kanonen af. Her sætter han den helt op i hjørnet uden chance for Oliver Christensen i OB-målet.

Lindstrøm ville på ingen måde stå tilbage for Blas Riveros og Andrija Pavlovic, som tidligere i kampen havde scoret deres første mål for Brøndby. Der skal mere til at hamle op med efterårets absolutte kanonkonge.

1) Jesper Lindstrøm til 1-0 mod AC Horsens

Anthony Jung viser endnu en gang sin præcise pasningsfod, da han spiller kuglen frem til Simon Hedlund. Svenskeren er hurtig i omtanke og handling, da han skubber bolden på tværs til Lindstrøm, der stadig har et stykke arbejde at gøre.

Dommer Tykgaard skal fx passeres, før der kan laves tunnel på Hallur Hansson. Endnu et par små berøringer og så ligger bolden præcis som den skal. Højrebenet svinges nok engang – kuglen går utageligt i kassen til en tidlig føring mod Horsens.

En hel række af flotte detaljer og en fortjent nummer 1 på listen over de flotteste scoringer i sæsonen hidtil.

Top 5 – og 3 plaffet ind af samme spiller. Kan nogen slå Jobbe af pinden? Vi må vente i spænding til sæsonen er spillet til ende – måske på mere end ‘blot’ flere solide kasser?